Piliavietę saugos kelio ženklai

Valdžia susizgribo, jog iki šiol pati leido ratuotiems miestiečiams niokoti Klaipėdos širdį – piliavietę.

Jaunuoliai savo automobiliais užvažiuodavo iki pat vėliavos stovo, kuris pastatytas ant vienos iš piliavietės bastėjų.

„Paklausiau tokių jaunuolių, kodėl jie elgiasi neteisėtai. Tačiau išgirdau atsakymą, kad jie jokių taisyklių nepažeidžia, nes prie piliavietės nėra nė vieno kelio ženklo, informuojančio, kad važiuoti draudžiama. Be to, jaunuoliai net juokavo, kad jiems visai neseniai buvo nutiestas žvyruotas kelias iki pat vėliavos stovo”, – Miesto ūkio komiteto posėdyje savivaldybės administracijos darbuotojams priekaištus žėrė komiteto pirmininkas Naglis Puteikis.

Jo teigimu, tokia pati situacija yra ir Skulptūrų parke. Čia automobiliai taip pat važinėja legaliai, nes nė prie vieno įėjimo nėra eismą draudžiančio kelio ženklo.

„Mieste jau tapo savotiška tradicija užvažiuoti automobiliu ant piliavietės ar atvykti ratuotiems į Skulptūrų parką, sėdėti mašinose ir gerti. Policijos pareigūnų net neverta kviesti, nes nedaromas joks pažeidimas”, – tvirtino N.Puteikis.

Miesto ūkio departamento direktorius Alfonsas Šimkus tikino, jog eismą draudžiantys kelio ženklai Skulptūrų parke tikrai stovėjo. Tačiau, matyt, jie buvo nuplėšti.

A.Šimkus tikino, jog artimiausiu metu tokie ženklai tikrai bus pastatyti ir prie Skulptūrų parko, ir prie piliavietės.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.