Rusijos laikraštį, kurio redakcijoje V.Uspaskichas rengė spaudos konferenciją, reklamuoja V.Putinas

Rusijos laikraštį „Komsomolskaja pravda”, kurio redakcijoje nuo Lietuvos tiesėsaugtos pasislėpęs kandidatas į Seimą Viktoras Uspaskichas penktadienį surengė spaudos konferenciją, reklamuoja pats Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.
Laikraštis sukūrė reklaminį klipą, kuriame be V Putino yra ir Rusijos olimpinė čempionė Svetlana Chorkina. Klipe matomas reklaminis užrašas „Laikraštis, kurį skaito visi”, pranešė interneto portalas lenta.ru.

Anksčiau „Komsomolskaja pravda” buvo komunistinės propagandos ruporu tarp sovietinio jaunimo. Šiuo metu tai – lengvo turinio laikraštis, kasdien apie 30 milijonų jo egzempliorių pasiekia įvairiuose Rusijos regionuose, Nepriklausomų Valstybių Sandraugos šalyse gyvenančius skaitytojus.

Rusijos sostinėje buvęs „darbiečių” lyderis V.Uspaskichas penktadienį surengė spaudos konferenciją, kurioje žadėjo įrodyti, jog jį buvo siekiama pagrobti ir nužudyti, tačiau jokių įrodymų nepateikė. Į spaudos konferenciją nuvyko ir 14 parlamentarų iš Darbo partijos.

Šalies prezidentas, premjeras, Seimo pirmininkas ir daugelis politinių partijų pareiškė, jog parlamentarų vojažas į Maskvą – gėdingas akibrokštas valstybei.

Patys DP atstovai, nuvykę į V.Uspaskicho spaudos konferenciją, neįžvelgia padarę žalos Lietuvai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.