Radijo stotims pateikusi naują dainą Jurga tęsia prie jos darbus

Šiandien radijo stotis pasiekė naujoji Jurgos daina „Smėlio žmonės” – trečiasis radijo singlas iš šiais metais išleisto dainininkės albumo „Instrukcija”. Ši naujiena sutapo su kita puikia žinia Jurgai, kad ji yra tarp penkių pretendentų laimėti geriausio šių metų Baltijos šalių atlikėjo nominacijoje MTV Europos apdovanojimuose Miunchene.

Nors daina „Smėlio žmonės” jau pateikta radijo stotims, pati Jurga ir toliau dirba prie šio kūrinio, rašo jam žodžius. Tik šį kartą Jurga juos rašo anglų kalba, nes planuojama dar šiais metais nufilmuoti šios dainos vaizdo klipus lietuviškai ir angliškai versijoms. Pasak Jurgos, rašydama anglišką tekstą ji stengiasi kitais žodžiais perteikti tą jausmą, kuris yra originaliame įraše. „Lietuviškoje dainos versijoje šis jausmas yra išgrynintas ir šviesus, stengiuosi, kad jis toks išliktų ir angliškame tekste”, sakė Jurga.

Tuo tarpu apie žinią dėl galimybės laimėti geriausio šių metų Baltijos šalių atlikėjo nominacijoje Jurga nelinkusi daug kalbėti, nes „dar trūksta žodžių”. Jurgos nuomone, tai, kas su visa komanda buvo nuveikta per pastaruosius metus, nebuvo šiaip sau. Dainininkės teigimu, būtų smagu, jeigu šie įvykiai sutaptų su jos startu už Lietuvos ribų.

Šiuos metus jau galima pavadinti Jurgai labai sėkmingais. Balandžio mėnesį ji išleido per dvi savaites auksiniu tapusį albumą „Instrukcija”, liepos mėnesį laimėjo tarptautinį Baltijos dainos konkursą Švedijoje ir per vasarą nufilmavo du vaizdo klipus dainoms „Instrukcija” bei „5th Season”.

„Šie vaizdo klipai ir sėkminga muzikinė veikla tikriausiai ir nulėmė Jurgos nominavimą MTV apdovanojimams”, įsitikinęs Jurgos vadybos kompanijos M.P.3 vadovas Vaidas Stackevičius, kurio nuomone Jurga šiais metais kol kas nuveikė daugiausia tarp visų Lietuvos atlikėjų apskritai.

Praėjusią savaitę buvo išleistas internetinis Jurgos dainos „5th Season” singlas. Šį kūrinį M.P.3 taip pat pateikė įvairioms radijo stotims užsienyje ir jau sulaukė dėmesio Vokietijoje, Latvijoje bei interneto radijo stotyse. Praėjusią savaitę Jurgai teko įrašinėti užsienio radijo stočių klausytojams skirtus pasveikinimus.

Šiais metais Lietuvoje radijo hitais tapo naujojo Jurgos albumo kūriniai „Instrukcija”, „Renkuosi žemę” bei „5th Season”. Titulinė naujojo Jurgos albumo daina „Instrukcija” buvo pakilusi į pirmąją vietą „Radiocentro” „Lietuvos top 20” ir tapo vienu didžiausių šių metų hitų Lietuvoje.

Tuo tarpu šokių muziką grojančios radijo stotys šiemet noriai transliavo Jurgos dainą „5th Season”, kurios įrašytas „M&D Substance” remiksas buvo pakilęs iki pirmosios vietos radijo stoties „Power Hit Radio” tope. Albumo leidėjai tikisi, kad „Smėlio žmonės” taip pat taps perlu albumo „Instrukcija” hitų kolekcijoje.

Balandžio mėnesį pasirodęs Jurgos albumas „Instrukcija” jau parduotas arti 15 000 vienetų tiražu. Prieš dvejus metus išleista debiutinė Jurgos kompaktinė plokštelė „Aukso pieva” pasiekė platininį tiražą – 20 000 vienetų.

Artimiausi Jurgos koncertai numatomi šį penktadienį Palangoje klube „Vandenis” ir šeštadienį Kaune klube „Sin Club”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.