Kuklios biuro darbuotojos „Superpenketuke” virto laukinėmis kabareto primadonomis!

Seksualus karštis, įkvėptas ne mažiau aitringo choreografija ir vokaliniais talentais žavinčio įspūdingo pasirodymo, penkios negailestingai su vyrais susidorojusių moterų partijas atliekančios dailiosios lyties atstovės ir be žado likusi TV3 realybės šou „Superpenketukas” komisija – jau šį ketvirtadienį, rugsėjo 27 dieną, 19.10 val. prie ekranų prisėdę žiūrovai išties turės kur paganyti akis.
Aikčioti iš susižavėjimo privers darbo saugumo klausimais konsultuojančios įmonės darbuotojos –klasikinius kostiumėlius kasdien vilkinčios merginos scenoje nusimetė kuklumo kaukes, dailias kojas aptempė prisegamom tinklinėm kojinėm, pasipuošė kūno linijas išryškinančiais ir apvalumus atidengiančiais korsetais ir atliko itin drąsią negailestingų vyrų žudikių partiją iš miuziklo „Čikaga”.
„Vau! Kaip tai buvo seksualu! Jūs įsivaizduojat, kas darosi šių merginų biure? Tai kažkas nerealaus! Pavydžiu vyrams, kurie su jumis dirba”, – susižavėjimo neslėpė komisijos narys dainininkas Alanas Chošnau.
Vienas „Kastanedos” vyrukų – Donatas Baumila–Dūnis pasirodymą komentavo dar atviriau: „Džiaugiuosi, kad rankose turiu vertinimo lentelę ir galiu ja pridengti tam tikras kūno vietas. Buvo super!”. Tuo tarpu Dūnio kolega Lukas iškart po merginų dainos įvertino ne tik jų seksualumą ir drąsą, bet ir vokalinius sugebėjimus ir pasisiūlė tapti jų vadybininku.
„Tokia atvira apranga buvo mūsų idėja – labai norėjosi išsiveržti iš kasdienės aprangos, be to, nesame pilkos pelytės. Laidos dizainerė Sonata Bylaitė net nustėro, išgirdusi, kokios drąsios ketiname būti scenoje. Tris savaites su choreografais šlifavome pasirodymą, o per jį galvojau ne apie tai, jog esu pusnuogė, bet kaip intensyviai šokant ir dainuojant neuždusti”, – įspūdžiais dalinasi įspūdingu biustu koncertą stebėjusius vyrus sužavėjusi profesinės rizikos departamento specialiste dirbanti Vilma Busilaitė.
„Mūsų pasirodymas turėjo būti ne tik seksualus, bet ir spinduliuoti agresija. Nesistengėme visiškai kopijuoti miuzikle vaidinančių aktorių, tačiau pati tema padiktavo, ką turime daryti. Pavyzdžiui, mano herojė užtiko vyrą su savo seserimi. Negi tokią akimirką įmanoma išlikti ramiai?” – pasakoja žavi šviesiaplaukė Vitalija Benderskienė, gyvenime taip pat patyrusi vyro išdavystę.
„Daina mums idealiai tiko – nemėgstu, kai vyrai kišasi į moterų reikalus ir nurodinėja. Tad scenoje jaučiausi puikiai. Tas lašelis susijaudinimo ir baimės, kuris buvo prieš pasirodymą, išgaravo vos užlipus į sceną. Girdėjau, kad mūsų generaliniam direktoriui pamačius mus net portfelis iš rankų iškrito”, – šypsosi administratore dirbanti raudonplaukė Eglė Veršininienė.

Itin seksualus „Superpenketukas” su Lidija Rasutis ir Rita Dapkute – jau šį ketvirtadienį, 19.10 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.