Pirmasis „Lietuvos šokių dešimtuką” paliko M. Šmitas

Pirmoji „Lietuvos šokių dešimtuko” auka – radijo laidų vedėjas Marius Šmitas. Po šeštadienį įvykusio komisijos ir žiūrovų balsavimo paaiškėjo, kad Marius ir jo partnerė Karolina surinko mažiausiai balų (217), todėl buvo priversti palikti projektą.

Tiesa, jie dar turi galimybę į jį sugrįžti. Kitą šeštadienį, paskutiniame šio mėnesio „Šokių dešimtuke” jie susirungs su antrąja projekto auka – mažiausiai balų kitoje laidoje surinksiančia pora. Abi projekto poros autsaiderės šoks draugystės šokį, o jų konkurentai nuspręs, kuriai lemta tęsti kovą ant parketo.

Mariaus šįkart neišgelbėjo ir neseniai atrastas tango. Savo pasirodymui net muziką buvo pats parinkęs. „Mariui įvyko persilaužimas, jis užsidegė aistra šokiams, ypač tango. Ir jau buvo bepradedantis mane taisyti ir mokyti”,- šypsosi Mariaus šokių partnerė Karolina Klimaitytė.

Galbūt ateinantį šeštadienį jiems labiau pasiseks, nes per šią savaitę Marius ir Karolina žada atrastąjį tango nušlifuoti iki blizgesio. Kitos poros šią savaitę visas jėgas skirs valsui ir jau kartą išbandytam ča ča.

Įdomu, kaip tuomet seksis šio šeštadienio lyderėms: Natalijai Zvonkei (iš viso 1375 balai), Agnei Šemberienei (1284) ir Joanai Bartaškienei (1026)?

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.