Buvęs V. Riaubiškytės vyras „Super L.T.” žurnalistams džiaugėsi su ja išsiskyręs

Laidoje „Super L.T.” – išskirtinis paslaptingojo Roberto Meržvinsko – pirmojo dainininkės Violetos Riaubiškytės vyro – interviu. Robertas šiuo metu gyvena Rygoje ir vadovauja prabangiausiam Latvijos sostinės naktiniam klubui. Jis žurnalistams atvirai pasakoja apie buvusios žmonos Violetos aroganciją, dviveidiškumą ir neslepia džiaugsmo, kad jie išsiskyrė. Vyras prisipažįsta, kad dėl atlikėjos arogancijos jam dažnai būdavo net gėda į viešumą išeiti. Apie dabartinę Tarasovienę jis kalba taip: „Manau, kad ją užvaldė šlovė. Pinigai keičia žmogų ir nėra blogiau, kai iš ubago tampama turtingu”.

Robertas Meržvinskas katinų vestuvių proga nesveikino, tačiau, kaip ir kaip būtų keista, prognozuoja, kad dvigubos V, tai yra Viliaus ir Violetos santuoka bus tvirta. Kodėl, išgirsite laidoje.

„Super L.T.” vieninteliai rodė išskirtinus kadrus iš katinų, tai yra Violetos ir Viliaus Tarasovų vestuvių – su skėčiais lakstančius apsauginius, nuo žurnalistų, fotografų besislapstančius jaunuosius – žodžiu, tikras mega žvaigždžių, kone siekiančių Holivudo spindesį, vestuves. Tada „L.T.” žurnalistai sužinojo, kad besilaukianti Violeta užsiregistravusi Klaipėdos vaisingumo klinikoje savo buvusio vyro Meržvinsko pavarde! Tai kieno tas vaikas?

Kita laidos tema – irgi apie meilę: Grūdas, Marius, Grūdas, Marius… Ką pasirinks per „Kelią į žvaigždes” išgarsėjusi ir tyčia netyčia ten meilės trikampį užmezgusi dainininkė Simona Čėsnaitė? Mergina kraustosi. Ne, ne iš proto, iš Kauno į Vilnių. Kaune lieka jos mylimasis, sužadėtinis Marius Kiltinavičius – gražuoliukas iš grupės N.E.O. Kurį pasirinks Simona, o kurį paliks ant ledo – padūkėlį rokerį Grūdą ar romantišką dainorėlį Marių& Meilės trikampis ir Simonos atsakymo laukiantys vaikinai – graudžiai ir šiltai, su meile žybsinčiomis akimis.

Šios ir kitos pikantiškos istorijos, intriguojantys pašnekesiai – pirmadienį „Super L.T.” 19.10 per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.