Gargždai prabils dainuojamąja poezija

Vis daugiau gerbėjų suburianti dainuojamoji poezija spalio 4 d. skambės Gargžduose – miestelio kultūros centro renginyje laukiami tiek šio žanro kūrėjai, tiek mėgėjai pasiklausyti melodingos muzikos ir nebanalių eilių.

VšĮ Garžgdų kultūros centre renginių režisiere nuo šių metų pradžios dirbanti klaipėdietė Kristina Gaideikytė dėkinga savo vadovams už toleranciją ir tikisi, kad šis renginys taps galimybe nežinomiems atlikėjams pristatyti savo kūrybą publikai.

Šįsyk režisierė kviečia dalyvauti dainuojamosios poezijos žanro propaguotojus, o ateityje norėtų organizuoti ir kitokios muzikos atlikėjų koncertus. Visi norintieji pasirodyti dainuojamosios poezijos koncerte gali skambinti mobiliuoju tel. 867600964 bei rašyti elektroniniu paštu renginiu.rezisierius@gmail.com.

Idėja surengti koncertą Kristinai kilo dalyvaujant rajono vokalinių ansamblių peržiūrose. Iš jų būna išrenkamas vienas kitas muzikantas ar kolektyvas, galintis pasirodyti miestelio šventėse. „Laikas nuo laiko atsiranda žmonių, kurie talentu pranoksta net išliaupsintas žvaigždutes”, – sako pastebėjusi Kristina.

23-ejų metų profesionali kultūros renginių vadybininkė įsitikinusi, jog publiką reikia auklėti, o kultūrą, neišsitenkančią klišių kupino „popso” rėmuose – puoselėti. „Esu nesyk girdėjusi, kad vaikštau su rožiniais akiniais, tačiau jų tikrai nesikratau, – šypsosi entuziastė. – Esu tikra, kad turime branginti savas tradicijas ir skatinti originalumą.”

Kristina siekia, kad Gargždai, kaip Klaipėdos rajono centras, būtų kupini kūrybingumo. „Norėčiau, kad mūsų bendruomenė būtų vieninga ir išranki muzikai bei kitiems menams”, – viliasi režisierė, kuri neslepia turinti daug idėjų, kurioms įgyvendinti reikia laiko ir entuziazmo, kurio jaunai optimistei nestinga.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.