Mėgėjų išgerti advokatas

Tikru išsukimo iš bėdos meistru vadinamas britų advokatas Nickas Freemanas garsėja gabumais ištraukti į bėdą dėl vairavimo išgėrus pakliuvusias garsenybes.

Neseniai N.Freemanas internetu pradėjo siūlyti savo paslaugas nevykėliams vairuotojams už 99 svarų metinį mokestį. Milijonierius advokatas jau padėjo daugeliui savo garsių klientų suradęs įstatymų spragas. Todėl jo tinklalapyje kasdien registruojasi šimtai vairuotojų ir jam teko įdarbinti daugiau

darbuotojų, kad galėtų patenkinti sparčiai didėjančią paklausą. Dabar jo kontora teikia paslaugas septynias dienas per savaitę. Tinklalapio vadovai tvirtina tarp savo klientų turintys daug vežimo kompanijų, kurios susiviliojo daugiau nei 90 proc. laimėtų teisme bylų rodikliais.

N.Freemanas išgarsėjo padėjęs išsisukti nuo atsakomybės daugeliui garsių žmonių. „Manchester United” futbolo klubo bosas buvo apkaltintas vairavęs gerokai išgėręs dar 1999 metais, bet N.Freemanas įteigė teisėjui, kad direktorių tiesiog pykinę apsinuodijus maistu ir jam reikėję į tualetą. Futbolininkai Davidas Beckhamas ir Dwightas Yorkas, golfo žaidėjas Colinas Montgomeris buvo išteisinti, kai juos ginti ėmėsi N.Freemanas. Tačiau suktajam advokatui pasitaiko ir nesėkmių: jam nepavyko išsukti girtos prie vairo sučiuptos manekenės Caprice Bourret. N.Freemanas tvirtino, kad ji vartojusi vaistus nuo pūslės uždegimo, kurie sulėtino alkoholio skaidymą organizme. Teismas tuo nepatikėjo ir Caprice teko sumokėti 1000 svarų baudą bei padengti 2500 svarų žalą.

N.Freemanas taip išpopuliarėjo, kad tinklalapio direktoriui teko aiškinti savo populiarumo paslaptis žiniasklaidai. „Pradėjome teikti paslaugas internetu atsakydami į priekaištus, kad tik turtingieji gali sau leisti kreiptis į N.Freemaną. Anksčiau daugumai žmonių sumanūs advokatai buvo neprieinami”, – sakė jis. Tačiau gausėja ir šio išsukinėjimo meistro priešininkų būrys. Vis daugiau atsiranda žmonių, manančių, kad nedora padėti likti nenubaustiems asmenims, kurie užmušė ar sužalojo kitus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.