LNK: K. Kazlauskaitės ir V. Urbono koncerte virpės „Dvi širdys – dvi istorijos”

„Žvaigždžių duetų” numylėtiniai, bronzinio mikrofono laimėtojai aktorė Kristina Kazlauskaitė ir Vidmantas Urbonas kviečia į savo koncertą.

Rugsėjo 30-ąją LNK televizijos žiūrovams Vidmanto Urbonas ir Kristina Kazlauskaitė pristatys debiutinį albumą „Dvi širdys – dvi istorijos”.

Koncerte skambės pačios gražiausios albumo dainos. Kompaktinėje plokštelėje sudėta septyniolika jautrių, linksmų, kartais nostalgiškų, romantiškų dainų. Dalį jų žiūrovai girdėjo „Žvaigždžių duetuose”.

„Kelias dainas sukūriau pats, bus ir nostalgiškų melodijų, ir dainų apie jūrą. Ne, apie plaukimą per Baltiją dainos sukurti dar nespėjau, tačiau tai galbūt padarysiu ateityje…”, – sako V. Urbonas, šią vasarą savo jėgomis plaukęs per Baltijos jūrą.

Pasak žvaigždžių dueto, koncertas bus jausmingas, nes judviejų dainos – itin jautrios, nuoširdžios, už širdies griebiančios. „Ne veltui ir pavadinimas toks: „Dvi širdys – dvi istorijos”.

Koncerte, kuris vyko Palangoje, taip pat dainuos „Žvaigždžių duetų” pirmosios ir antrosios vietų laimėtojai: Renata Ražanauskienė ir Deivis bei Inga Jankauskaitė ir Česlovas Gabalis.

„Dvi širdys – dvi istorijos” – rugsėjo 30 dieną, sekmadienį, 20.30 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.