Pagrindinis parodos „BaltMedica 2007” akcentas – odontologija

Š. m. rugsėjo 26-28 d. Lietuvos parodų centre LITEXPO vyksiančioje tarptautinėje parodoje „BaltMedica 2007” didžiausias dėmesys bus skiriamas odontologijai – šią sritį atstovaus net per 40 proc. renginyje dalyvausiančių įmonių, kurios pristatys pažangiausias dantų ir burnos priežiūros technologijas, įrangą, produktus bei metodus.
Anot LITEXPO direktoriaus pavaduotojos Kristinos Pladienės, odontologijos bendrovių ekspozicija parodoje šiemet bus itin stipri ir novatoriška, kadangi didelė dalis dalyvių tik neseniai grįžo iš didžiausio specializuoto šios srities renginio Vokietijoje bei parsivežė daug šalyje dar nematytų naujovių.

Kasmet šimtus specialistų sutraukiančioje tradicinėje odontologų konferencijoje „Mokslas odontologijos praktikai” šiemet pranešimus skaitys pripažinti ekspertai ne tik iš Lietuvos, tačiau ir iš Vokietijos, Šveicarijos, Italijos ir Latvijos. Konferencijoje bus supažindinama su moderniausių technologijų pritaikymu odontologijoje, dantų plombavimo ir restauracijos, burnos higienos priemonių naujovėmis.

Plačiajai visuomenei įdomiausia taps sveikatingumo tema, kuri bus pristatoma LR sveikatos apsaugos ministerijos renginyje „24 sveiko gyvenimo valandos”. Čia parodos lankytojus specialistai pamokys, kaip taisyklingai valytis dantis bei konsultuos visais kitais rūpimais dantų priežiūros klausimais. Taip pat šiame renginyje patraukliai bus pateiktos ir kitos temos: sveikos mitybos, rūkymo metimo, antsvorio, vyks diskusijos apie genetiškai modifikuotus produktus ir maisto papildus, fizinio aktyvumo pamokėlės, visiems norintiems bus nemokamai matuojamas kūno masės indeksas.

Sveikos gyvensenos temą plėtos ir parodoje „BaltMedica 2007” prisistatysianti Lietuvos jogos asociacija ir Jogos federacija, siekianti sujungti ir suvienyti sporto ir sveikatingumo klubus bei centrus, kineziterapeutų draugijas, jogos studijas, sanatorijas, sveikatos ir švietimo įstaigas, ikimokyklines įstaigas, reabilitacijos centrus, neįgaliųjų draugijas bei populiarinti sveikatingumą ir jogos sportą.

Parodoje ir teminėse ekspozicijose šiemet iš viso dalyvaus 80 įmonių iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Čekijos, Vokietijos, Šveicarijos ir Baltarusijos. Be odontologijos naujovių, stenduose bus pristatoma medicinos, farmacijos, optikos ir laboratorijų įranga bei priemonės.

3800 kv. m. plotą užimsianti „BaltMedica 2007” vyks LITEXPO 5-oje salėje rugsėjo 26-27 d. nuo 10 iki 18 val., rugsėjo 28 d. – nuo 10 iki 16 val. Įėjimas į parodą ir specialistams, ir plačiajai visuomenei kainuos 5 Lt.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Medicina su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.