N.Puteikis dirbs partijai

Buvęs valstybės tarnautojas Naglis Puteikis vakar vėl pradėjo dirbti ir teismui įteikė ieškinį dėl neteisėto atleidimo iš darbo.

Skandalingai iš Kultūros paveldo departamento Klaipėdos teritorinio padalinio vedėjo pareigų atleistas N.Puteikis pradėjo dirbti politinio darbo organizatoriumi Tėvynės sąjungos uostamiesčio skyriuje.

Tokie etatai šiuo metu yra steigiami visuose šalyje veikiančiuose Tėvynės sąjungos skyriuose.

Žiniasklaidoje audrą diskusijų apie paveldo niokojimą sukėlęs N.Puteikis vakar Vilniaus apygardos administraciniam teismui taip pat įteikė ir ieškinį dėl neteisėto atleidimo iš darbo.

„Jaučiuosi neteisingai ir neteisėtai atleistas, nes stabdžiau valstybės saugomos paveldo vertybės griovimą ir antikvarinio interjero grobstymą, tačiau iš centrinio departamento sulaukiau ne pagalbos, o kaltinimų Konstitucijos pažeidimu bei rangovo pelno mažinimu, – dienraščiui teigė jis. – Po mano atleidimo dalis saugotos vertybės buvo nugriauta, o interjero detalių grobstytojai dėl man nesuvokiamų priežasčių nėra ieškomi. Mano manymu, departamentas dangsto kaltininkus”, – tvirtino N.Puteikis.

Vilniaus apygardos administracinis teismas per septynias dienas N.Puteikiui praneš, kada įvyks pirmasis bylos svarstymas.

„Kai laimėsiu bylą, grįšiu į buvusią savo darbo vietą, o pareigas partijoje perleisiu kitam specialistui,”– vakar N.Puteikis sakė dienraščiui.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.