LNK „Le Broniaus šou” svečiuosis ZZ Top (tik jie dar apie tai nežino)

„Le Broniaus šou” vedėjas Bronius Le Bronjus nusprendė parodyti, kokia turi būti rimta pokalbių laidų ir į studiją sodų bendrijoje Antrieji Kryžiokai pakvietė Vilniaus merą. Atėjo Artūras Zuokas. Nepaisant to, pokalbis vis tiek įvyko ir reikia tuo džiaugtis, nes A.Zuokas į visus klausimus atsakė nesimaivydamas ir atvirai kaip per išpažintį. Žiūrovai išvys visai kitą Artūro Zuoko veidą (atodo, tas veidas bus su ūsais), tačiau kūnas išliks tas pats. Laidoje nebus pigaus politikavimo, politikavimo už pinigus, jokio politikavimo, nebus demagogijos, nebus tuščių debatų ir nebus numerio su dresuota meška. Užtat bus gryna (ar bent jau apie 70 proc. grynumo) tiesa apie Artūrą Zuoką.

Kitas topinis laidos svečias – Seimo narys Emanuelis Zingeris. Kadangi pirmas topinis svečias buvo Zuokas, tai laidoje, galima sakyti, dalyvaus „ZZ Top”.

Jeigu jus domina tokios temos kaip gatvės muštynės, košerinio maisto receptai, kaip Mozė perskyrė Raudonąją jūrą, „Mossado” veikla, mažmeninės „Kalašnikovų” kainos rinkoje ir Vytauto Landsbergio charakterio bruožai, pokalbį su E.Zingeriu pažiūrėti tiesiog būtina, nes sužinoite kažką iš šio sąrašo.

„Le Broniaus šou”, ketvirtadienį vakare 20.45 val. per LNK

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.