Vilnius iškilmingai pasitiks Europos bronzą parsivežančius lietuvių krepšininkus

Vėlų pirmadienio vakarą Vilniuje bus iškilmingai sutikta Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė, Europos čempionate iškovojusi bronzos medalius.
Vilniuje prie Baltojo tilto rengiamose sutiktuvėse nuo 22 valandos bus rodomi vaizdai iš čempionato rungtynių, o prieš vidurnaktį tiesiogiai transliuojamas krepšininkų lėktuvo nusileidimas Vilniaus oro uoste. Krepšininkai prie Baltojo tilto atvyks tiesiai iš oro uosto.

Krepšininkus pagerbti norintys vilniečiai ir sostinės svečiai kviečiami bergždžiai nevažiuoti sportininkų sutikti į oro uostą, nes nuo 20 val. įvažiavimas į Tarptautinį Vilniaus oro uostą bus ribojimas – į jį bus įleidžiami tik išvykstantys keleiviai ir aptarnaujantis personalas.

Savivaldybė informuoja, kad šventės metu bus ribojamas eismas – nuo 21 val. bus draudžiama važiuoti Upės gatve nuo Kalvarijų gatvės (Žaliojo tilto) iki verslo, pramogų ir sporto centro „Forum Palace”, nuo 22 val. – ribojamas pėsčiųjų eismas Baltuoju tiltu.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė sekmadienį iškovojo Europos krepšinio pirmenybių bronzos medalius bei pelnė teisę dalyvauti 2008 metų Pekino vasaros olimpinėse žaidynėse. Mače dėl trečiosios vietos Lietuvos krepšininkai Madride 78:69 nugalėjo 2005 metų čempionę Graikijos komandą.

Lietuvos krepšininkai Europos bronzą iškovojo pirmą kartą šalies istorijoje, o po metų olimpiadoje dalyvaus jau penktą kartą iš eilės. Europos krepšinio čempione Lietuva tapo 1937, 1939 ir 2003 metais, o sidabrą iškovojo 1995-aisiais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Be kategorijos su žyma , , .

3 atsiliepimai į "Vilnius iškilmingai pasitiks Europos bronzą parsivežančius lietuvių krepšininkus"

  1. Judita

    Saunuolei, aciu,kad kovojo uz lietuva ir labai visus sveikinu su pergale, o ypac krepsininkus ir nenusiminkim,kad nelaimejom aukso, juk bronza taippat yra medalis

  2. Andriu

    Saunuoliai, padare viska ka galejo, saunuoliai 😉

  3. Aciu :)

    Tikrai saunuoliai, jie juk ne masinos, kad reikalautime visada tik optimalaus rezultato. Dziugu, kad bronza musu rankose Aciu 😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.