„Taste it – Finlands on tour” vakarėlis Vilniuje ir Klaipėdoje

„Taste it” – renginiai r’n’b ir hip-hop ritmu tęsia vakarėlių sesiją ir pristato renginį „Finlands on tour” Vilniuje ir Klaipėdoje. Jau rugsėjo 21 d. (penktadienį) Vilniuje, „Forum Palace” sporto bare „All Stars” (Konstitucijos pr. 26) ir rugsėjo 22 d. (šeštadienį) Klaipėdoje, klube „Memelis VIP” (Žvejų g. 4) nuo 22 val. plokšteles suks net 3 diskžokėjai iš Suomijos: Dj J-Laini, Dj Hank Holiday, Dj Keylo ir lietuvis „Taste it” siela – Dj Mantini.

„Taste it” pristatė daugybę projektų, kuriuose dalyvavo geriausi Lietuvos bei užsienio r’n’b, hiphopo diskžokėjai bei atlikėjai ir toliau tęsia tradiciją į Lietuvą kviestis žymiausius šio stiliaus atstovus iš įvairių šalių. Dar visai neseniai „Taste it” vakarėliuose pasirodė garbingi svečiai: Dj Netik (Prancūzija) – DMC 2006 pasaulio čempionas, Dj Quest (Estija) – atstovaujantis „RedBull Music Academy”, o šį kartą net 3 dj iš Suomijos.

DJ J-Laini – diskžokėjas tituluojamas geriausiu vakarėlių dj (party dj) Suomijoje. Grojantis klube „Kovalevy”, vakarėliuose „Yo!”, taip pat groja su hip-hop grupe „Kemmuru”. Didžiausiuose Suomijos hip-hop ir elektroninės muzikos apdovanojimuose „Basso Gaala 2006” naktinis klubas „Kovalevy” laimėjo geriausio klubo apdovanojimą, grupė „Kemmuru” laimėjo geriausios grupės ir albumo nominacijose, o geriausio hip-hop dj kategorijoje J-Laini teko antroji vieta. Dj J-Laini muzikos parinkimas abejingų nepalieka, vakarėliuose miksuoja nuo klasikinių hip-hop plokštelių iki naujausių hitų, taip pat dancehall, r’n’b stilius. Kaip jis pats sako – „nesvarbu ar kūrinys hitas, ar senas gabalas – svarbu kad būtų geras vakarėlis ir visiems būtų linksma”.
Dj Hank Holiday – Suomijos vakarėlių „Bujaka”, „Four play”, „Darratuuba”, „That´s whassup” ir „Probleema” (pastarasis pripažintas geriausiu klubu „Funk apdovanojimuose”) rezidentas. Jis taip pat grupės „Pahat viinit” narys, šios grupės 2 singlai buvo pirmoje vietoje Suomijos muzikiniuose topuose. Šiuo metu atlikėjas dirba su savo prodiusuojamu albumu. Kas mėnesį Hank Holiday ruošia savo miksus didžiausioje hip-hop laidoje Suomijoje „Mestarisoundi”.
Dj Keylo – kurį laiką gyveno ir grojo Lietuvoje, šiuo metu groja ir organizuoja vakarėlius geriausiame rytų Suomijos hip-hop, funk klube „Probleema”.
Kartu su svečiais pasirodys lietuvis Dj Mantini – užsienyje ir Lietuvoje pristatomas urban muzikos ambasadoriumi, Zip fm radijo laidos”Gatvės lygos” narys.

Bilietai į šį renginį Vilniuje ir Klaipėdoje su „Taste it” sms ir „Laisvalaikio” kortele kainuos 15Lt., su skrajute 20 Lt., visiems kitiems 30Lt.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.