„Vieniša žvaigždė”: Justė Milušauskienė – vyrų ir ančių medžiotoja

„Tikiuosi gero ir įdomaus žaidimo. O gal net pavyks sutikti sau artimą sielą”, – sako neseniai skyrybų dramą išgyvenusi TV3 gelbėtoja Justė Milušauskienė.
Žavioji TV3 laidos „TV pagalba” komandos narė kitą savaitę dalyvaus „Tango TV” pasimatymų šou „Vieniša žvaigždė” ir susitiks su penkiais pretendentais į savo širdį. Jai patinka vyriški ir protingi vyrai, su kuriais įdomu bendrauti. Ar „Vienišos žvaigždės” dalyviai atitiks Justės skonį? Tai jau pirmadienį, 21.30 val. pamatys „Tango TV” pasimatymų šou žiūrovai.
Statybininką Tadą iš Šiaulių draugai vadina barbe. Vaikinas daug dėmesio skiria savo išvaizdai ir net neslepia, kad taip yra, matyt, dėl to, kad tėvai laukė mergaitės, o ne berniuko. Vaikinui netrūksta pasitikėjimo savimi: „Laimėsiu aš, nes gerai atrodau. Bandysiu pasiekti savo tikslą gudrumu, klasta ir padlaižiavimu.”
Elektrikas Andrius iš Vilniaus labiau nei elektros prietaisais domisi tik medžiokle. Vaikinas neatskleidė, koks didžiausias jo sumedžiotas grobis, tačiau sakė, kad pasistengs savo aistra užkrėsti ir laidoje dalyvaujančią vienišą žvaigždę.
Smulkus verslininkas Gediminas į šou „Vieniša žvaigždė” atvyko ieškodamas gyvenimo pokyčių. Vaikinas neslepia vilčių susirasti rimtą draugę.
Profesionalus futbolininkas Aurimas iš Alytaus televizijoje trokšta susipažinti su miela ir lengvai bendraujančia mergina.
Internetinių technologijų specialistas Liutauras iš Vilniaus tikisi susipažinti su tikra žvaigžde, nes „jos spindi ir šypsosi”. Liutauras vadina save optimistu ir mano, kad šiame šou jam tikrai pasiseks.
Žavioji laidos „TV pagalba” narė Justė Milušauskienė su penkiais vaikinais praleido intriguojančią ir įspūdžių kupiną savaitę. Moteris ėjo medžioti ančių miške ir vyrų gatvėje, išmėgino savo jėgas šaudykloje, žaidė futbolą, šokinėjo ant batuto ir privertė vaikinus įsivelti į itin kompromituojančias situacijas. O vienas jų turėjo pademonstruoti džentelmeniškumą ir atiduoti visus savo drabužius netikėtai miške sutiktai pusnuogei merginai!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.