LNK „Solo su orkestru” – aktoriai prieš žiūrovus

„Solo su orkestru” sekmadienį išjudins net pati didžiausią tinginį – muzikiniam žaidimui susibūrusi aktorių komanda savo energingumu ir neįtikėtinomis muzikinėmis žiniomis priblokš ne tik gražuoles Olialia mergaites, bet ir laidos vedėją Deivį.

Į aktorių komandą tiesiai iš filmavimo aikštelės atskubės TV serialo „Nekviesta meilė” žvaigždė Inga Jankauskaitė, personažinė jos motina žavioji Larisa Kalpokaitė, šmaikščiausia Lietuvos „dviratininkė” Kristina Savickytė ir vienintelis aktorių komandos vyras, improvizacijų meistras – Ramūnas Rudokas.

Žiūrovų komandą, suburtą iš televizijos žiūrovų, užpildžiusių anketą www.lnk.lt sudarys energijos pertekliumi nesiskundžiantis Petras iš Panevėžio, pradinių klasių muzikos mokytoja Aurelija iš Kauno, muzikos mokytoja Jurgita iš Kaišiadorių bei akordeonistė Vilma iš Šiaulių.

Kad ir kaip stengiasi muzikos specialistai iš žiūrovų komandos, aktoriai net nemano slėpti nei savo pranašumo muzikinėmis žiniomis, nei savo emocijų. Pagerbtas tarp moterų Ramūnas Rudokas verčia riestis iš juoko savo linksmomis improvizacijomis, tačiau nepraranda budrumo spėjant muzikines užduotis. Nustebina ir aktorės moterys – išgirdusios vos porą natų jos taip žaibiškai spaudžia stalo mygtuką, kad net pačios geriausios reakcijos lenktynininkas nesugebėtų taip greitai paspausti stabdžių pedalo. Tiesa, Inga Jankauskaitė prisipažįsta, kad dainas jai lengviau atspėti iš Deivio užuominų, o ne iš natų. Laidos vedėjas supratęs, kad duoda dalyviams per lengvas užuominas, paskutinėms užduotims itin šykšti pasufleruoti tinkamų žodelių…

Nors aktorių komanda parodo labai stiprias muzikines žinias, jiems sekasi ne visą laiką. Ateina ir jiems sunki akimirka, kada reikia išmesti patį netinkamiausią komandos narį. Iškritus bent vienam aktoriui, smagusis „spektaklis” gali nutrūkti… Taigi – kuriuo jie galėtų atsikratyti? Tik jau ne vieninteliu vyru Rudoku, kuris „spardosi” iš paskutiniųjų, kad tik nereikėtų atsisakyti žavingųjų damų draugijos… Abejones kaip kirviu nukerta Larisa Kalpokaitė, pareiškusi pati išeinanti iš komandos ir paliepusi nedrįsti abejoti vyriausios komandoje moters sprendimui.

Abi komandos į lemiamą užduotį atkeliauja su nuostoliais, tačiau surinkusios nemažą pinigų sumelę. Visą laidą lengvai spėlioję užduotis, dalyviams tenka ypatingai susikaupti, nes paskutinė daina išties nelengva.

Viena komanda dainą atspėja tik tuomet, kai orkestras sugroja beveik visą dainos posmelį.
Finale – įspūdinga laimėjimo suma. Kas ją pasiims? Aktoriai ar paprasti televizijos žiūrovai? O gal abi komandos išeis tuščiomis? Pamatysite sekmadienį, 19.30 per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.