„Kelyje į žvaigždes 3” – Grūdo ašaros ir keiksmai

Auganti įtampa „Kelyje į žvaigždes 3” paveikė antrus metus šiame šou dalyvaujantį Grūdą – vaikinas paprašė šou rengėjų išleisti jį į lauką pasivaikščioti.

Keturios uždaros realybės šou sienos ir nei vieno lango, trylika nuolat aplink zujančių bendrakeleivių į žvaigždes – Grūdas prisipažino negalįs tokioje aplinkoje kurti, o didžiausias jo noras – užsidaryti vienam savo rūsyje.

Noras bent jau pasivaikščioti gryname ore buvo patenkintas. Atsisėdęs miškelyje ant samanų, Grūdas apsipylė ašaromis, tačiau vienam pabūti vaikinui vis tiek nepavyko.

„Grūdeli, kas tau nutiko, papasakok”, – paskui Grūdą į lauką išbėgo Evelina. „Dink, nenoriu tavęs matyti. Nesekiok čia manęs kaip kokia dvasia…”, – iš šio Grūdo sakinio necenzūriniai žodžiai išimti.

Rokeris ir aikštingoji kaunietė miškelyje apie valandą kalbėjosi, aiškinosi santykius. „Aš turiu daug ką prieš tave, kaip ir tu prieš mane”, – sakė Grūdas. Jis teigė žinąs, jog Evelina jam už akių kalbėjusi, esą „Kelio į žvaigždes 2” dalyvis nevertas dalyvauti KĮŽ 3 ir yra čia niekam nereikalingas.

„Aš tikrai taip nesakiau niekam. Galiu prisiekti viskuo, net savo vaiku”, – išsprūdo susijaudinusiai Evelinai. „Jei tu nevertas, tai aš lygiai taip pat. Juk aš irgi muzikinį kelią pradedu ne nuo pradžių, turiu nemažai gerbėjų iš praeities, o tai lyg ir atrodo nesąžininga”, – svarstė Evelina, prieš keletą metų pradėjusi dainininkės karjerą.

Jau aišku, kad Evelina šeštadienį kovos dėl išlikimo realybės šou, nes ji gavo penkis kolegų minusus. Kas stos prie antrojo „karštojo” mikrofono, paaiškės šį vakarą. Tai nulems Laisva, pelniusi daugiausiai – net septynias – kolegų simpatijas.

„Kelio į žvaigždes 3” dalyviai tarp repeticijų ir dainų kūrimo randa laiko aršioms diskusijoms, kas turėtų stoti prieš žiūrovų teismą.

Grūdo nuomone, labai blogai, kad Evelina surinko daugiausiai minusų. „Ji gera kaip dainininkė, tik charakteris jos sunkus…Kam jūs jai sudėjote minusus? Ji tikrai grįš į šou, pamatysite. Reikėjo „sodinti” tą, kuriam silpniausiai sekasi dainuoti, o ne bendrauti”, – Grūdas aiškino Laisvai. Ši susirūpinusi klausėsi ir mąstė, ką parinkti Evelinos konkurentu.

Laisvos sprendimas ir nuotaikos po jo – šį vakarą „Kelio į žvaigždes 3” dienoraštyje 20 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.