TEO siūlomi tarptautiniai pokalbiai internetu leis taupyti išlaidas tarptinkliniam ryšiui

Integruotų telekomunikacijų, IT ir TV paslaugų teikėja TEO LT, AB (toliau – TEO) dažnai į užsienį keliaujantiems įmonių darbuotojams pasiūlė planą „ZEBRA pokalbiai internetu”, leidžiantį žymiai sumažinti tarptautinių pokalbių sąskaitas. Dėl galimybės išvengti tarptinklinio ryšio (angl. roaming) tarifų, skambučiai iš užsienio Lietuvos fiksuotojo ir mobiliojo ryšio numeriais įmonėms atpigs nuo kelių iki keliasdešimties kartų.

„ZEBRA pokalbiai internetu” leis skambinti iš kompiuterio užsienyje į bet kurį telefono numerį Lietuvoje ir priimti skambučius bet kurioje pasaulio vietoje, kur galima prisijungti prie interneto. Skambučiai iš užsienio į TEO tinklą kainuos 13 centų, o į Lietuvos mobiliųjų operatorių tinklus – 54 centus už minutę.

Į užsienį išvykusiems Lietuvos mobiliųjų operatorių klientams, skambinantiems į Lietuvą, galioja tarptautinių pokalbių tarptinklinio ryšio tarifai. Europos Komisijos nustatymu, jie neturi viršyti maksimalios 1,99 lito už minutę už išeinančius skambučius ribos.

TEO Rinkodaros tarnybos vadovo Nerijaus Ivanausko teigimu, paslauga buvo sukurta dažnai verslo ir profesiniais reikalais į užsienį vykstantiems asmenims. Statistikos departamento duomenimis, per pirmuosius 9 praėjusių metų mėnesius į komandiruotes užsienyje vyko 232 tūkst. lietuvių.

„Tarptinklinio ryšio paslaugomis besinaudojančių klientų skaičius nuolat auga. Kasmet maždaug penktadaliu ilgėja ir jų pokalbių laikas. Norėdami pasiūlyti sumažinti išlaidas šiems pokalbiams, klientams siūlome „ZEBRA pokalbių internetu” paslaugą”, – sakė N. Ivanauskas.

Naujoji paslauga leidžia įmonių darbuotojams ne tik skambinti ar priimti skambučius, tačiau suteikia galimybes rengti konferencinius pokalbius, įrašyti pokalbius, nukreipti juos į balso paštą bei, turint internetinę vaizdo kamerą, matyti pašnekovą.

„ZEBRA pokalbiai internetu” bus teikiama internetinės telefonijos pagrindu – paslaugą užsisakęs vartotojas užsienyje kalbės naudodamas asmeninį kompiuterį su įdiegta pokalbių internetu programa, kurią galima atsisiųsti tinklalapyje www.teo.lt. Skambinti jis galės tiek į Lietuvos, tiek į kitų šalių fiksuotuosius ar mobiliuosius tinklus.

Naująją paslaugą galima užsisakyti kreipiantis į Bendrovės pardavimų vadybininką, verslo klientų aptarnavimo telefonu 1816 arba savitarnos svetainėje „Mano TEO”. Užsienyje esantys klientai visą informaciją apie „ZEBRA pokalbius internetu” ir kitas TEO paslaugas gali gauti skambindami telefonu +370 5 261 1817.

9,99 lito mėnesinis abonentinis mokestis ir papildomai skaičiuojamas prakalbėtų minučių mokestis bus įtrauktas į bendrą įmonės sąskaitą už TEO paslaugas.

Šių metų liepą TEO naujosios tarptinklinio ryšio paslaugos dėka savo klientams suteikė galimybę naršyti internetą daugiau nei 10 tūkst. belaidžio interneto zonų net 27 pasaulio šalyse: oro uostuose, viešbučiuose, restoranuose ir daugelyje kitų vietų. Šiose vietose galios tas pats prisijungimo kodas kaip ir Lietuvoje, o sąskaita už naudojimąsi internetu taip pat įtraukiama į bendrą TEO paslaugų sąskaitą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.