LNK: „69 Danguje” merginos lietuviškas grožybes demonstruos be kosmetikos

Savaitgalį į provinciją kaimiškų darbų dirbti, nuo miesto pailsėti ir be komforto gyventi išvyksta trys gražuolės dainininkės iš grupės „69 Danguje”.

Sėkmingai LNK eteryje startavusio realybes šou „Lietuviškos grožybės” kūrėjai rengiasi trečiajam šou etapui. Ji bus filmuojama Suvalkijoje.

Nijolė Pareigytė, Ingrida Martinkėnaitė ir Goda Sabutytė – šios dainininkės savaitei turės pamiršti ne tik prabangius vakarėlius, dainų įrašus, bet ir patogų dušą.

„Labiausiai to ir bijome, kad nebus dušo. Teko bendrauti su kitomis šio projekto dalyvėmis, jos pasakojo, kad prausiantis vandeniu iš ežero ar šulinio išgyventi savaitę nelengva”, – sako „69 Danguje” narė G. Sabutytė. Ji teigia, kad yra daug sykių buvusi kaime, todėl žino, kad pirmiausias dalykas, kurį reikia pasiimti, tai guminiai batai. O kosmetikos, tikina Goda, tikrai kaime neprireiks.

„Man yra tekę net karvę melžti, todėl kaimo darbų nebijau”, – drąsiai nusiteikusi mergina.

Iki šiol nufilmuotos dvi projekto serijos, kuriose į kaimo dvasią bandė įsijausti dainininkė Mia, manekenė Vaida Židonytė, buvusi LNK laidos „Lalaila” vedėja Genutė Žalienė bei trys „O lia lia” merginos Ieva, Laura bei Sandra. Filmavimai vyko Aukštaitijoje, Alantos miestelyje, ir Žemaitijoje, netoli Šatrijos kalno.

Šiuo metu televizijos žiūrovai mato pirmąją seriją, kurioje įvairiausių nuotykių patiria Vaida, Genutė ir Mia.

„Lietuviškos grožybės” – antradieniais 20.45 per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

3 atsiliepimai į "LNK: „69 Danguje” merginos lietuviškas grožybes demonstruos be kosmetikos"

  1. sance

    labai sauniai jos isbuvo tam kaime..geriau nei ankstesnes…ne tokios jau jos ir visiskos fyfos…aiksu nemalonu but kaime,be duso,kaip jos yra priprate gyventi gerai ir rupintis savim..ir jos labai saunuoles! 😛

  2. vaida

    ta vaida ,jau tikra miesto merga kaip barbe bijo karves

  3. godutes fane

    godutea pati geriausia GRAZYYYYYYY 😛

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.