Prieš dvikovą su slovėnais – komplimentai varžovams

Prieš paskutines antrojo etapo rungtynes su Slovėnija mintimis apie susitikimą dėl pirmosios vietos F grupėje pasidalino Lietuvos komandos treneris Ramūnas Butautas bei krepšininkai Rimantas Kaukėnas, Šarūnas Jasikevičius, Darius Songaila ir Ramūnas Šiškauskas.

Visi kalbintieji sutiko, jog slovėnai yra labai rimta komanda. „Man labai imponuoja jų žaidimas. Žaidėjai yra labai talentingi ir dar prieš čempionatą sakiau, kad jie geriau žais be visų savo žvaigždžių”, – kalbėjo rinktinės treneris R.Butautas.

„Kai žaidėme su jais Akropolio turnyre buvo viena komanda, o dabar ji žymiai geresnė, prie jos prisijungė Lakovičius. Tai labai gerai organizuota komanda”, – sakė R.Kaukėnas.

„Slovėnai žaidžia paprastą krepšinį, neišradinėja dviračio. Jie turi universalių žaidėjų kiekvienoje pozicijoje ir visus aplošia savo drausme, paprastumu – varžybos bus labai sunkios”, – komplimentų varžovams negailėjo ir Š.Jasikevičius.

Siūlome jums prisiminti akimirkas iš įspūdingos pergalės prieš prancūzus. Nuotraukų autorius Ahmedas Mansooras (specialiai Krepsinis.net portalui).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Be kategorijos su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.