Ispanai sukčiauja?

Kaip ir nutinka dažniausiai, Europos čempionatas turi dvejas oficialias interneto svetaines: vieną tarptautinę, skirtą užsienio sirgaliams anglų kalba, kitą – vietiniams gyventojams tos šalies kalba.

Ispaniškoje Europos čempionato versijoje visuomet yra daugiau naujienų bei informacijos, o angliškoje svetainėje – straipsnių ir apžvalgų kur kas mažiau.

Neseniai ispaniškos Europos čempionato interneto svetainės administratoriai pateikė dar vieną siurprizą – nutarė paklausti ispaniškai kalbančių žmonių, kuri rinktinė laimės aukso medalius.

Ispanijos specialistai siūlo rinktis iš šešių rinktinių – Ispanijos, Graikijos, Prancūzijos, Kroatijos, Lietuvos ir Vokietijos. Arba leidžiama pasirinkti „kitą” rinktinę.

Krepsinis.net susilaukė ne vieno pasipiktinusio sirgalio elektroninius laiškus, prašydami paskelbti apie šią „neteisybę”.

Iš šios apklausos kyla keletas klausimų. Pirmiausiai, kodėl tarp kandidatų į Europos čempionatą negalima balsuoti už Rusijos, Italijos, Turkijos ar tos pačios Slovėnijos rinktines? Beje, kodėl slovėnai nėra priskiriami prie favoritų, juk jie dar nė sykio nepralaimėjo.

Kitas klausimas – kodėl analogiško balsavimo nėra oficioje angliškoje Europos čempionato svetainėje? Gal ispanai bijo, kad užsienio šalių sirgaliai ir specialistai nebelaiko jų favoritais?

Bet kuriuo atveju šiuo metu ispanai susilaukė 64,5 proc. visų balsavusių žmonių palankumo, antroje vietoje – Lietuvos rinktinė su 15,7 proc. balsų. Trečioje vietoje – „kita” riktinė su 7,6 proc. balsų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Be kategorijos su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.