„Kelio į žvaigždes 3” vyrams – Gintarės flirtas

Po šeštadienio koncerto pirtyje besikaitinantiems „Kelio į žvaigždes 3” vaikinams Gintarė žadėjo pasirodyti nuoga.

Limuzinas ir klykiančios paauglės, laukiančios autografų, prašmatni kelionė į gamtą, iškilminga vakarienė, kaitri pirtis ir… merginų gundymai – tai patyrė šeši „Kelio į žvaigždes 3” vaikinai, po šeštadienio koncerto Vilniuje nuvykę pailsėti į „Stirnių malūną” Vilniaus pašonėje.

Tarp dailių pusnuogių KĮŽ 3 dainininkių pirtyje vaikinai ir taip jautėsi kaip žuvys vandenyje. Tačiau panelėms iškilo klausimas: ar į pirtį eiti nuogoms, prisidengus tik rankšluosčiais, ar visgi vilkėti maudymosi kostiumėlius.

„Audriau, ar tu su maudymke eisi? Girdėjau, kad nereikia… Aš tai nieko prieš eiti nuoga”, – Gintarė flirtavo su Audriumi. Vaikinas nesutriko: „Aš irgi nieko prieš, kad tu eitum. Pamatysim, ar išties esi skandalistė”.

Tačiau Gintarės užmojis taip ir liko tik svarstymu. „Kitos merginos gėdijasi, tai aš viena neisiu. Nesuprantu, lyg jos turėtų kažką, ko neturi visos moterys… Na, bet pažadu, kai kitą sykį čia atvyksime, maudysimės nuogos!”, – kalbėjo įsilinksminusi žemaitė Gintarė.

Paganę akis į savo koleges (kad ir su maudymosi kostiumėliais), „keliukai” linksminosi iki paryčių. O sekmadienio rytą jų laukė staigmena. Kaip ir pridera, naujokams privalu pajusti studentiško krikšto skonį.

Šešiems keliautojams į žvaigždes buvo raiščiais uždengtos akys. Ant galvų jiems tiško vanduo ir byrėjo miltų saujos. Galiausiai krykštaujančių panelių akivaizdoje KĮŽ 3 naujokai turėjo klauptis ant kelių ir prisiekti, kad rūpinsis jomis.

Pasirodė Grūdas. Kalaviju, kuriuo šeštadienio koncerte mosavo Dūmas (jis vaidino Karinų jūros piratą Jacką Sparrow), jis pašventino naujuosius KĮŽ 3 dalyvius ir linkėjo, kad vienas būtų už visus, o visi – už vieną.

Jau oficialiai priimti į „Kelio į žvaigždes 3” kompaniją, vaikinai išsiskirstė, kas gulbių ežere maitinti, kas su merginomis bendrauti, kas užkąsti ir išgerti. Sekmadienio pavakarę „keliukai” dalijosi patirtais spūdžiais. „Manau, apie Gintarę buvo sudaryta klaidinga nuomonė. Anokia ji skandalistė, o geras ir šiltas žmogus su humoro jausmu”, – pastebėjo Valdas. O Anatolijus apibendrino: „Visi čia labai smagiai pašėlę”.

Linksmybės baigėsi. Jau antradienį pliusų – minusų dalybose paaiškės daugiausiai antipatijų surinkęs žvaigždūnas. Jis artėjantį šeštadienį stos prie „karštojo mikrofono” ir bandys įtikinti žiūrovus, kad yra vertas tęsti kelionės į žvaigždes.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.