„Vieniša žvaigždė”: Agnė Jagelavičiūtė kaime mėžė mėšlą

„Tango TV” pasimatymų šou „Vieniša žvaigždė” dalyviai ir herojai jau mėgavosi vandens pramogų parko malonumais, vakarienėmis prabangiuose restoranuose, ekstremaliais pasivažinėjimais motociklais, erotiškais masažais ir kitais malonumais. Tačiau vieta, į kurią žaidimo dalyvius pakvietė vieniša žvaigždė Agnė Jagelavičiūtė, neprilygsta nė vienai jų. Penkis vaikinus charizmatiškoji „paparacė” Agnė išsivežė į kaimą, kur ryškiai žydi gėlės, baubia karvės, kvepia malkomis ir… mėšlu.
„Nepakenčiu chamų ir urlanganų, – važiuodama į kaimą susitikti su penkiais „Vienišos žvaigždės” dalyviais sakė Agnė. – Norėčiau susitikti simpatišką, draugišką, išsilavinusį vaikiną.” Ar visiems jos norams buvo lemta išsipildyti? Paaiškės jau šiandien 21.30 val. per „Tango TV”.
Sigitas dirba mūrininku statybose. Tačiau tai jam netrukdo save vadinti meniškos sielos žmogumi. Aštuoniolikmetis vaikinas rašo eiles, dainuoja, mėgsta mokytis užsienio kalbų.
„Esu romantikas”, – sako Sigitas.
Jis Agnei padovanojo paties darytą meno dirbinį iš gipso, kurio rado savo darbo vietoje – statybose.
37 metų Stasys – verslininkas, tikintis, kad patirtis ir amžius – pagrindinis jo koziris prieš kitus „Vienišoje žvaigždėje” dalyvaujančius vaikinus. Išsiskyręs ir du vaikus turintis Stasys televizijoje ieško įžymios, protingos ir seksualios moters.
Klaipėdietis Andrius – verslus vaikinas, renginių organizatorius, taip pat rengiantis asmenines konsultacijas darbo ir karjeros klausimais. Jis Agnei dovanojo įžymiąją R. Kyosakio knygą „Du tėčiai – turtingas ir vargšas”.
„Žadu sužavėti protu ir humoro jausmu”, – teigia Andrius.
Vitalijus drąsiai gali būti vadinamas auksarankiu. Vaikinas ką tik grįžo iš Švedijos. Ten jis dirbo statybininku. Tačiau Vitalijaus rankos tinka ne tik plytoms nešioti. Aukštaūgis vaikinas puikiai žaidžia krepšinį ir vadina save ypač linksmu žmogumi.
Agnei mėgins įtikti ir Aleksandras, kuris save vadina gydomųjų ir relaksacinių masažų specialistu. Šou rengėjai sako, kad vos išvydęs vienišą žvaigždę, jis puolė jai daryti rankų masažą ir padovanojo drėkinantį kremą. Tačiau ar patiks Agnei tai, kad Aleksandras dievina rusišką ir lietuvišką popsą?
Visada elegantiška, daili ir nuolat aukštuomenės vakarėliuose šmėžuojanti TV laidų vedėja su vaikinais ėjo šienauti, šerti triušių, kapojo malkas ir net leidosi į pasivažinėjimą arklio tempiamu vežimu. Pati Agnė išmėgino itin ekstremalų dalyką: išdrįso pamelžti karvę! Karvė kiek spardėsi, baubė, tačiau po kelių minučių leidosi prisijaukinama ir suprato, kad ją melžia ne paprasta kaimo moteriškė, o „vieniša žvaigždė”. Ir tai dar ne viskas: Agnei teko ne tik karvę pamelžti, bet ir mėšlo kvapą pajusti valant tvartą. Patikimi šaltiniai pasakoja, kad to gardaus kaimiško kvapo žvaigždė ilgai kęsti negalėjo ir gana greit metė šakes ir nuėjo laistyti gėlių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.