Juodos ir raudonos kokteilis

Plazminiai ekranai, centre pakelta scena, iš keturių pusių į visus kampus sklindantis garsas, modernios apšvietimo sistemos, juodos ir raudonos spalvos akcentai – tokie efektai praėjusį šeštadienį stebino susirinkusiuosius į šokių ir mados festivalio „Black Future 2007” uždarymą.

Didžiausio Lietuvoje šokių muzikos festivalio „Pure Future” rengėjai, balandį pradėję „White Future”, rugpjūtį – fiesta Trakų pilyje, rugsėjo 8-osios vakarą Vilniuje, pramogų centre „Forum Palace”, baigė sezoną.

Paskutiniame šiais metais šokių muzikos festivalyje „Pure Future” buvo laukiama tik tų, kurie vilkėjo juodos ir raudonos spalvos drabužiais. Tokia apranga buvo privaloma. Pripažinti mados klasikai teigia, esą juoda spalva atskleidžia asmenybės seksualumą, vidinį grožį, paslaptingumą, o raudona, anot vieno žymiausių italų dizainerio Roberto Cavalli – tai stilingų vyrų ir aistringų nevaržomas linksmybes mėgstančių seksualių moterų spalva.

Specialiai į šį karnavalą atvyko britas didžėjus Dave’as Millsas. Jis gerai pažįstamas šokių muzikos mėgėjams. Čia D.Millsas grojo su šokių muzikos žvaigždėmis „Chemical Brothers”, Sanderiu Kleinenbergu ir Ericku Morillo.

D.Millso biografija išties spalvinga. Jis yra grojęs kartu su tokiomis įžymybėmis kaip Layo&Bushwacka, Mr.C., „Peace Division”, „Slam” ir Danny Howellsas. Šiam britui yra tekę organizuoti vieną didžiausių Londono radijo stoties „Radio 1” pasilinksminimų „Big Weekend”. Kadaise D.Millsui scenoje yra tekę greta stovėti ir su „Deep Dish”, ir Steve’u Lawleriu.

Jo „miksai” nuolat sukasi klausytojų minias sutraukiančių britų radijo stočių „Mos Radio”, „Vibe 101”, „BBC Wales” ir „Bass FM” eteryje.

Be žvaigždės iš Didžiosios Britanijos, renginio publiką linksmino šiandien madingiausių sostinės didžėjų komandų „Mixmasters” ir „Bad girls” atstovai – sutuoktiniai Justinas Xara ir Julija Fedotova.

Justinas Xara – šiandien žinomas kaip vienas populiariausių lietuvių šokių muzikos autorių bei didžėjų. J.Fedotova – viena iš nedaugelio Lietuvoje merginų didžėjų. Kadangi „Black Future” ne tik muzikos, bet ir mados bei stiliaus renginys, organizatoriai pirmąsyk nutarė pasikviesti pagroti būtent ją. Gabi mergina išsiskiria tuo, jog vos pradėjusi groti akimirksniu pajunta „pulsą” ir netrukus tampa neatsiejama pašėlusių vakarėlių dalimi.

Tie, kurie Trakų pilies pusiasalyje rugpjūtį nespėjo pamatyti „Pure Future” šokėjų pristatomų kostiumų, galėjo visa tai pamatyti per baigiamąjį festivalį. Scenoje įspūdingus šokius ir originalius kostiumus pristatė seksualiai atrodančios šokių teatro atstovės. Šokėjų kostiumai, pagal 8 skirtingas temas, buvo sukurti specialiai šiam renginiui.

Vėlų rugsėjo 8-osios vakarą prasidėjusi šiuolaikinės muzikos šventė truko iki paryčių. Joje apsilankė keletas tūkstančių klubo muzikos gerbėjų. Anot renginio organizatorių, per trejus pastaruosius metus „Pure Future” festivaliuose iš viso mėgavosi per 30 tūkst. šokių muzikos aistruolių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.