Lietuvos televizija pasirengusi antrajam „Šokių dešimtukui”

Didžiausia Baltijos šalyse Lietuvos televizijos studija skaičiuoja paskutines valandas iki didžiojo starto. Šeštadienio vakarą uždanga pagaliau prasiskleis: išvysime visas penkiolika antrojo „Lietuvos šokių dešimtuko” porų.

Be dešimties garsių moterų ir vyrų (Laima Kybartienė, Aistė Jasaitytė, Agnė Šemberienė, Natalija Zvonkė, Rasa Martens, Marius Ivaškevičius, Stano, Osvaldas Markevičius, Marius Šmitas ir Kęstutis Rimdžius) savo jėgas ant parketo išdrįso išbandyti gydytojas Darius Rauba, ryšių su visuomene specialistė Vita Ramanauskaitė, aerobikos trenerė Joana Bartaškienė, advokatas Albertas Bandžius ir kirpėjas Robertas Danilevičius.

Repeticijų salė kunkuliuoja: poros lieja prakaitą, repetuodamos du pirmuosius šeštadienio šokius – melancholiškąją rumbą ir energingąjį kvikstepą. Kai kas gydosi nuospaudas, kai kas siuvasi naujus rūbus, nes senieji jau krenta, kai kas pykstasi ir vėl taikosi su partneriais… Gyvenimą užvaldė šokis ir dabar viskas priklauso tik nuo jo. Nesvarbu, kad repetuoti kasdien tenka važiuoti į kitą miestą, kad nebeliko laiko vaikams (ar anūkams), kad keliems mėnesiams teks pamiršti karjerą…

Šeštadienio vakarą išvysime, ar šios pastangos davė vaisius. Ar įmanoma per mėnesį išmokti šokti?

Komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas jau galanda liežuvėlį šmaikštiems komentarams. Užkulisiuose kalbama, kad kai kurie savanoriai jau dabar šluosto nosį prie scenos ir dėmesio pripratusioms garsenybėms.

Praėjusių metų „Dešimtuko” antrosios vietos laimėtojo šiemet neužgoš žvaigždės spindesys: jo partnerė – kaunietė aerobikos trenerė nė neslepia amžiumi tinkanti Deividui į močiutes. Tačiau stebėjusieji generalinę repeticiją tuo negalėjo patikėti. Iki „močiutės” kvikstepo daugeliui toli…

Buvusi „Dešimtuko” vedėja Jurgita Česnavičiūtė šiemet neatsilaikė prieš savanorio advokato Alberto Bandžiaus kerus (visus burtus šeštadienį atskleis jų rumba). Jurgitai jau nebesvarbu, kad jos vietą prie Rolando Vilkončiaus užėmė pernai kaip savanorė sublizgėjusi Laura Imbrasienė.

Rašytojas Marius Ivaškevičius lenkia galvą prieš savo partnerę Eleną Leonovą: „Įsivaizduokite, ką jaučia profesionali šokėja, per mėnesį iš namisėdos rašytojo turinti „pasigaminti” sau šokių partnerį. Užtat aš su ja jaučiuosi puikiai. Tarsi mokyčiausi vairuoti Ferrari sėdėdamas Šumacheriui ant kelių. Nors tempas ir žvėriškas, bet visiškai nebaisu”.

Kam nebaisu, o kam – labai. Ypač – kai stebi Vytenis Pauliukaitis ir Jurijus Smoriginas.

„Lietuvos šokių dešimtuke” juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis. Aistros užvirs jau šeštadienį, rugsėjo 8-ąją, lygiai devintą vakare.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.