„Nautilus Pompilius“, V. Cojaus dainos, „Laidotuvių diksilendas su laiminga pabaiga“ – ateinančio spalio siurprizai!

Prodiuserinė kompanija „TRYS M”, siekia įrodyti, kad gegužės mėnesį Lietuvoje įvykusių Boriso Grebenščikovo ir legendinės grupės „Akvarium” gastrolių sėkmė – ne atsitiktinumas. Prodiuserė Jurga Gusarovienė sako, kad jų tikslas- pakviesti į Lietuvą muzikantus, su kurių muzika išaugo ne viena karta, kuri muzika kviečia laužyti visus įmanomus stereotipus. Išskirtinių, įdomių koncertų organizacija Lietuvoje tampa viena pagrindinių įmonės veiklos krypčių.
Būtent todėl ateinantį spalį ruošiamasi išrankią Lietuvos publiką nudžiuginti dviem unikaliais projektais.
Spalio 14 d. Vilniaus Forum Palace koncertų salėje savo naująją programą pristatys pati ryškiausia Rusijos roko žvaigždė, legendinio kolektyvo „Nutilus Pompilius” lyderis Viačeslavas Butusovas su grupe „Ju-Piter”, kurioje groja grupės „Kino” gitaristas Jurijus Kasparianas. Specialiai Lietuvos publikai bus atliktos pačios geriausios naujos „Ju-Piter” dainos, o taip pat daugiau nei 30 pačių geriausių „Nautilus Pompilius” ir Viktoro Cojaus dainų!
Spalio 22 d. sostinės klube „New York” įvyks pačios ryškiausios ir įspūdingiausios šiuo metu Sankt Peterburgo grupės „Billy‘s band” (www.billysband.ru) koncertas. Ugningas, šmaikštus, profesionaliai atliekamas džiazo, rokabilio, bliuzo ir retro mišinys. Rusiškoji Tomo Waitso reinkarnacija, ironiški, gilūs tekstai, smagūs dialogai su publika – visa tai žada šis, kaip save vadina patys muzikantai, „Laidotuvių diksilendo su begaline laiminga pabaiga” koncertas. Koncerto organizatoriai tiki, kad jis taps vienu ryškiausių kultūrinių įvykių besibaigiančiais metais.
Bilietus į abu renginius platina Bilietai.lt.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.