R.Radavičius iš „Vilniaus” perėjo į „Žalgirį”

Lietuvos A lygos čempionate šiuo metu 2-ąją vietą užimantis sostinės Vilniaus „Žalgirio” klubas pasirašė trejų metų kontraktą su saugu Ramūnu Radavičiumi (Ramūnas Radavičius), kuris abipusiu susitarimu nutraukė savo sutartį su kita šio miesto „Vilniaus” komanda.

26-erių metų futbolininkas nutraukė galiojantį kontraktą su „Vilniaus” ekipa, nebegalėjusia vykdyti savo finansinių įsipareigojimų. Persikėlęs į „Žalgirį” R.Radavičius vilkės 25-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius, o šiandien jis jau dalyvavo pirmojoje „Žalgirio” komandos treniruotėje.

„Ramūnas Radavičius yra universalus futbolininkas, galintis naudingai rungtyniauti tiek gynybos, tiek saugo krašto pozicijoje, – apie naująjį „žaliai-baltų” komandos narį kalbėjo vyriausiasis „Žalgirio” klubo treneris ir prezidentas Arminas Narbekovas. – Tokio futbolininko mums stigo. Kai yra žaidėjų pasirinkimas, padidėja ir konkurencija dėl vietos sudėtyje”.

Iš Plungės kilęs ir šio miesto „Babrungo” komandai atstovavęs R.Radavičius po kontrakto pasirašymo pažymėjo: „Džiaugiuosi patekęs į „Žalgirį”, turintį didelių ambicijų. Tai atspindi komandos vieta lentelėje”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.