Moterų išgertuvės baigėsi nelaime

Vilkaviškio rajono policijos komisariato pareigūnai trečiadienį į areštinę uždarė dvi 53 ir 35 metų Girėnų kaimo gyventojas, įtariamas mirtinu sugėrovės sužalojimu.

Lovoje gulinčią jau mirusią 58 metų moterį vienoje Girėnų kaimo sodyboje trečiadienio rytą aptiko kaimynė. Iš pradžių tiek ji, tiek ir gyvenamajame name buvusios dar dvi moterys, su kuriomis išvakarėse mirusioji gėrė, pamanė, kad Zita S. miega. Moterį papurčius ši nerodė jokių gyvybės ženklų. Apie nelaimę iškart pranešta policijos pareigūnams. Šie ant mirusiosios veido aptiko kraujosrūvas ir nubrozdinimus. Įtardami, kad mirties priežastis gali būti smurtinė, pareigūnai į policijos komisariatą išsivežė dvi su mirusiąja išvakarėse gėrusias to paties Girėnų kaimo gyventojas ir po apklausos abi uždarė į areštinę.

Pirminiais duomenimis, antradienio vakarą pas stikliuko nevengiančią namo šeimininkę į svečius užsuko netoli gyvenančios kaimynės. Išgertuvės užtruko iki vėlumos. Manoma, kad girtos moterys susikivirčijo ir apsidaužė. Vėliau išgertuvės buvo tęsiamos, o galiausiai moteriškės sukrito į lovas miegoti. Rytą atsikėlė tik dvi iš jų.

„Kol kas nežinome tikros 58 metų moters mirties priežasties, nes mūsų rajoną aptarnaujantys Marijampolės teismo medicinos ekspertai atsisakė daryti ekspertizę. Mat šiame padalinyje jau mėnuo nėra nė vieno dirbančio sanitaro. Tariamės su Kauno ekspertais, kad jie pagelbėtų”, – LŽ teigė Vilkaviškio rajono kriminalinės policijos komisaras Rolandas Gylys. Anot jo, būtent ekspertai turi pasakyti, ar mirtis ištiko dėl sužalojimų, ar jos priežastis buvo svaigalai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

1 atsiliepimas į "Moterų išgertuvės baigėsi nelaime"

  1. vilius

    netiesa,sanitaras nedirba tik nuo rugsejo 5d. nes susirgo…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.