„Solo su orkestru”: Alanas Chošnau – pagerbtas tarp moterų

Sėkmingai startavęs „Solo su orkestru” sekmadienį vėl sukvies naujus kovotojus dėl finalinio solisto honoraro. Laidos vedėjas Deivis kautis muzikiniame žaidime pakvies TV projekto „Šok su žvaigžde!” šokėjus – „69 Danguje” egzotiškąją gražuolę Kariną, „Mis Lietuvą 2007” – Jurgitą, GCW pramogų centro koordinatorę Jūratę Bitinaitę ir komandos didvyrį Alaną Chošnau. Kovoti prieš šokėjus stoja mėgėjų komanda, suburta iš televizijos žiūrovų, užpildžiusių anketą www.lnk.lt. Tai – Violeta ir Laura iš Vilniaus, Modesta iš Panevėžio ir Jūratė iš Šiaulių.

Sukvietus visus dalyvius į sceną, paaiškėja, kad Alanas yra vienintelis vyras ne tik savo komandoje, bet ir tarp visų dalyvių. Dėl to Alanas įgyja išskirtines teises kuo ilgiau nebūti išmestas iš komandos, tačiau pats negailestingai retina merginų gretas. Nepasigali net Karinos, kuri viešai pasiskundžia, jog šiuo metu neturi širdies draugo. Jos pagailėjęs Deivis pažada Karinai surasti draugą iki laidos pabaigos.

Tarp šokėjų – net du gerai žinomi dainininkai, tačiau labai ilgai jiems nesiseka atspėti dainų – TV žiūrovių komanda drąsiai „krauna malkų” žvaigždėms. Merginos parodo tokias muzikines žinias ir taip gražiai uždainuoja, kad net Deiviui pritrūksta žodžių…

Šokėjams tenka mesti iš savo komandos vieną narį po kito. Tačiau „Solo su orkestru” žaidime nesvarbu, kiek narių iškrenta iš komandos – netgi vienas vienintelis likęs komandos narys turi šansą laimėti žaidimą, jei tik jis atspės paskutiniojo raundo dainą.

Finale lieka vienas žaidėjas – jo honoraro suma siekia net 3480 litų. Kas bus tas laimingasis ar tas nelaimėlis, kuriam atiteks šis honoraras arba kuris negaus nieko, ir ar pasiseks Deivui surasti Karinai mylimąjį iki laidos galo, žiūrėkite „Solo su orkestru” sekmadienį, 19.30 per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.