J.Lową stebina „Chelsea” sprendimas dėl M.Ballacko

Vokietijos nacionalinės rinktinės kapitonas ir Anglijos „Premier” lygos vicečempiono Londono „Chelsea” klubo saugas Michaelis Ballackas (Michael Ballack), kuris dėl kulkšnies traumos nežaidžia jau nuo balandžio mėnesio, nebuvo įtrauktas į „mėlynųjų” ekipos sudėtį UEFA Čempionų Lygos grupės etapo varžyboms.

Tokį „Chelsea” klubo sprendimą sukritikavo Vokietijos rinktinės vyriausiasis treneris Joachimas Lowas, kadangi dabar M.Ballackas galės žaisti prestižiškiausiame Europos turnyre tik nuo tada, kai vasario mėnesį prasidės aštuntfinalio susitikimai.

„”Chelsea” klubo gydytojai apskaičiavo, kad jis negalės rungtyniauti du arba tris mėnesius”, – komentavo po praėjusių metų Pasaulio čempionato Vokietijos rinktinės vairą iš Jurgeno Klinsmano perėmęs J.Lowas.

„Tačiau Michaelis yra nusiteikęs optimistiškai ir tikisi sugrįžti daug greičiau. Mums šis „Chelsea” sprendimas yra nepateisinamas. Apie tai kalbėjau su pačiu Michaeliu, bet jis man negalėjo pilnai paaiškinti tokio „Chelsea” sprendimo, – pyko strategas.

Faktas tas, kad „Chelsea” klubas nerado vokiečių lyderiui vietos 25-ių žaidėjų sąraše į Čempionų Lygos varžybas, ir todėl tai paaštrino gandus apie miglotą M.Ballacko ateitį šioje komandoje.

Vis dėlto, J.Lowas anksčiau yra sakęs, kad tikisi matyti M.Ballacką rinktinėje, kai Vokietija spalio 13-ąją dieną 2008 metų Europos čempionato atrankos cikle susikaus su Airija.

Tuo atveju M.Ballackas būtų pasiruošęs rungtyniauti visose „aristokratų” ekipos UEFA Čempionų Lygos rungtynėse, išsiskyrus rugsėjo mėnesį namuose įvyksiantį mačą su Norvegijos Trondheimo „Rosenborg” ir spalio 3-iąją dieną išvyką su Ispanijos „Valencia” klubu.

Bet „Chelsea” nusprendė, kad tai nėra tikėtina ir nutarė nerizikuoti.

„Mes viliamės, kad Michaelis pasveiks kaip įmanoma greičiau, – rašoma oficialiame klubo pareiškime. – Tikimės, kad jis greitai pradės treniruotis ir tada jis galės žaisti kitose UEFA Čempionų Lygos varžybų stadijose”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.