„Valencia” saugui Vicente gresia klubo bausmė

„Valencia” ekipa pranešė, jog imsis drausminių veiksmų prieš komandos ir Ispanijos nacionalinės rinktinės saugą Vicente, kuris sukritikavo klubo medicinos personalą.

„Klubas imsis būtinų veiksmų prieš žaidėją priklausomai nuo to, ar jo elgesys pagal vidaus tvarką laikytinas ‘sunkiu’ ar ‘labai sunkiu’ nusižengimu”,- skelbiama Ispanijos „Primera” lygos klubo pranešime.

Patyręs gurnelio traumą ir pasitempęs raumenis 26-rių žaidėjas piktai sureagavo į „Valencia” ekipos medicininio personalo teiginius, jog žaidėjo problemos yra daugiau psichologinės nei tikros fizinės.

„Visiškai praradau pasitikėjimą „Valencia” komandos gydytojais ir klubo medicinos personalu”,- trečiadienio rytą spaudos konferencijoje duotame interviu teigė Vicente.

„Žinau, jog tai ne psichologinė problema. Prieš tai pas psichologą lankiausi tik kartą ir tai padariau todėl, kad gydytojas Antonio Gineris mane ten nusiuntė. Daugiau ten negrįžau, nes tai ne tai, ko man reikia”,- kalbėjo saugas.

38 mačus gindamas nacionalinės rinktinės garbę sužaidęs Vicente praėjusį sezoną Ispanijos „Primera” lygoje rungtyniavo tik 16 susitikimų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.