Prasideda registracija į Vokietijos ir Europos Sąjungos teisės programą

Vilniaus universiteto Teisės fakulteto Vokietijos teisės centras kviečia registruotis ir dalyvauti Vokietijos ir Europos Sąjungos teisės programoje 2007-2009 metams.

Dvejus mokslo metus truksianti programa apims 20 intensyvių kursų atskirų Vokietijos ir Europos Sąjungos teisės šakų tematika. Šių kursų metu paskaitas skaitys ir praktiniams užsiėmimams vadovaus J. W. Goethe Universiteto (Frankfurtas prie Maino) dėstytojai.

Anot Vokietijos teisės centro vadovo doc. dr. Haroldo Šinkūno, tai puiki galimybė būsimiems ir esamiems teisininkams pagilinti savo žinias Vokietijos ir Europos Sąjungos teisės srityje.

Vokietijos ir Europos Sąjungos teisės programoje kviečiami dalyvauti ne jaunesni nei 2 kurso teisės specialybės studentai (tiek dieninio, tiek ir neakivaizdinio skyriaus), taip pat teisininkai praktikai, besidomintys Vokietijos ir Europos Sąjungos teise bei siekiantys įgyti ar pagilinti šios srities žinias. Dalyvavimas programoje nemokamas. Paskaitos ir praktiniai užsiėmimai vyks vokiečių kalba.

Programos dalyviams, įvykdžiusiems nustatytus reikalavimus (nuolat dalyvauti užsiėmimuose bei išlaikyti ne mažiau kaip 70 proc. egzaminų), programos pabaigoje išduodamas bendras J.W. Goethe Universiteto ir Vilniaus universiteto Teisės fakultetų sertifikatas. Vokietijos ir Europos Sąjungos teisės programa ją sėkmingai baigusiems VU Teisės fakulteto studentams bus įskaitoma kaip pasirenkamas dalykas (6 kreditai).

Vieno semestro metu numatoma surengti 5 intensyvius kursus, truksiančius po 3-4 dienas. Paskaitos ir praktiniai užsiėmimai vyks ketvirtadieniais po pietų ir penktadieniais bei šeštadieniais. Programos pradžia – 2007 m. rudens semestras.

Norintys dalyvauti programoje turėtų registruotis pateikdami CV faksu (+370 5 236 61 63) ar elektroniniu paštu vtc@tf.vu.lt arba užpildyti registracijos forma, esančią Vokietijos teisės centro internetinėje svetainėje www.vtc.tf.vu.lt.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Švietimas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.