M.Demierelis: Pažįstu daugelį Lietuvos rinktinės krepšininkų

Vienas pagrindinių Vokietijos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės gynėjų Mithatas Demirelis po rungtynių su turkais tvirtino, jog nėra pavargęs ir laukia akistatos su lietuviais. „Pažįstu daugelį Lietuvos rinktinės krepšininkų ir netikiu, kad sužinosiu kažką naujo,” – sakė krepšininkas.

„Nors iškovojome nesunkią pergalę, rungtynės buvo sudėtingos. Gerai išstudijavome turkų žaidimą ir žinojome silpnąsias jų vietas. Puikiai rungtyniavome gynyboje ir nepalikome varžovams jokių galimybių. Manau, kad Vokietijos rinktinės pergalę nulėmė įspūdingas Dirko Nowitzki žaidimas. Jis pasirodė iš tiesų puikiai ir padėjo mums nugalėti Turkijos komandą.

Pirmoji čempionato dvikova su čekais buvo labai sudėtinga. Pavargome psichologiškai, nes tikėjomės lengvesnės kovos, o pergalę iškovojome tik po pratęsimo. Tikriausiai padarėme teisingas išvadas ir su turkais žaidėme kur kas geriau.

Ar nesijaučiu pavargęs? Daug labiau nuovargis jautėsi po rungtynių su čekais. Galbūt dėl to, kad ši pergalė buvo lengvesnė.

Mačiau, kaip žaidžia Lietuvos komanda. Pažįstu daugelį Lietuvos rinktinės krepšininkų ir netikiu, kad sužinosiu kažką naujo. Jūsų rinktinės krepšininkai yra labai geri.

Dvikova su lietuviais yra itin svarbi. Manau, kad kovosime su viena iš geriausių čempionato komandų, turinčia puikius žaidėjus. Vis dėlto jeigu visą dėmesį sutelksime gynybai, neleisime varžovams atakuoti laisviems, turėsime galimybių iškovoti pergalę.

Manau, kad abi komandos moka gerai gintis. Man patinka Lietuvos rinktinės žaidimo stilius, tačiau, kaip jau minėjau, svarbiausia bus gynyba. Rytoj gali būti negražios rungtynės, nes, kaip žinia, gera gynyba laimi bet kurį mačą.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Be kategorijos su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.