BTV sezonas: „…ir gyvent smagiau”

Baltijos televizija su šūkiu „…ir gyvent smagiau!” nuo šio pirmadienio pradėjo naują, jau penkioliktąjį sezoną. Prieš pat startą bene visas BTV kolektyvas smaginosi kruiziniame laive maršrutu Ryga-Stokholmas-Ryga.

Likus savaitei iki naujojo sezono pradžios BTV komanda surengė nuotaikingą vakarėlį kruiziniame laive „Regina Baltica”. Būtent tokiu originaliu būdu pirmąją kruizo dieną ir buvo pristatytas naujasis BTV sezonas. O jame – senos geros ir naujos laidos, pagardintos dar aštresniais ar net pikantiškais prieskoniais.

Taigi vakar startavusi naujoji BTV programa žiūrovams žada dar daugiau ne tik rimtų ir aktualių, bet ir smagių bei nuotaikingų laidų.

Gerai pažįstamos

Žiūrovų dėmesio tikisi 13 BTV laidų: atsinaujinęs ir naujomis rubrikomis pasipildęs populiarusis „Šeštadienio rytas” su Asta Stašaityte-Masalskiene, džiaugsmą ir gerą nuotaiką į mūsų namus jau šeštus metus nešantis „Sveikinimų koncertas” su Laima Kybartiene, nuotaikingas gyvenimo būdo žurnalas „Tarp miesto ir kaimo” su Vilma Čereškiene, praktiškų patarimų ir humoro kupini „Namų darbai” su Linu Lauciumi bei „Sveikatai ir laimei” su Arvydu Ilginiu ir Rūta Gancevičiene, laida medžiotojams „Tauro ragas” su Toma Jokūbaitiene, statybų žurnalas „Statau namą”, atsinaujinusios erotiškosios penktadienio vakaro „Uogos. Žinios ir orai”. Pas savo ištikimus žiūrovus grįžta ir daugiau laiko išbandytos laidos: jau vienuoliktus metus kulinarines gudrybes per „Roberto pusryčius” visiems žarstys Robertas Ščesnavičius, o visų TV laidų rekordininkė Pauliaus Korsako vedama „Vienam gale kablys” meškerioti mokys jau keturioliktus metus.

Naujos ir atsinaujinusios

Kas sekmadienį apie automobilius pasakos BTV naujoji laida „Autopilotas” (vedėjas Ramūnas Fetingis). Dar viena sezono naujiena pasirodys rugsėjo 30-ąją – žymioji astrologė Palmira Kelertienė ir žurnalistas Ginas Dabašinskas sekmadienio vakarais laidoje „Su Palmira” pasakos apie horoskopus, astrologines prognozes, kalbins laidos svečius bei atsakinės į žiūrovų klausimus.

Itin didelio kokybės šuolio tikisi „Žinios” (vedėjai Marius Jančius ir Justė Radzevičiūtė). BTV Žinių tarnyba įsigijo pačią moderniausią Baltijos šalyse skaitmeninę kilnojamąją televizijos stotį. Naudodama palydovinio ryšio sistemą ši mobili stotis galės tiesiogiai transliuoti reportažus iš įvykių vietos, rengti televizijos tiltus. Įdomios naujienos laukia BTV žiūrovų šiokiadienių vakarais.

Šou, dokumentika ir serialai

Kiekvieną pirmadienio pavakarę – „Ekstrasensų mūšis” su Michailu Porečenkovu. Padedamas viso būrio televizijos ir muzikos žvaigždžių jis bandys išsiaiškinti, ar tikrai aiškiaregiais ir ekstrasensais save vadinantys žmonės turi nepaprastų galių. Ar įmanoma nuspėti futbolo rungtynių rezultatą? Ar galima papasakoti apie žmogaus gyvenimą turint tik jo nuotrauką užklijuotame voke? Ar lengva sausakimšoje automobilių stovėjimo aikštelėje atspėti, kurios mašinos bagažinėje slepiasi žmogus? Tokios ir dar įdomesnės užduotys lauks 50 „Ekstrasensų mūšio” dalyvių.

Pirmadienio vakarais – naujas veiksmo serialas „Specialusis dalinys”. Prieš metus Vokietijoje sukurto serialo pagrindas – specialaus kovos su terorizmo būrio operacijos ir kasdienybė.

Antradienio vakarais – dokumentinė laida „Nepatvirtinta diagnozė”, pasakojanti apie šiuolaikinės medicinos kovą su klastingom vis naujai pasireiškiančiom ligom, negailestingą genetiką, pražūtingus virusus – visas juodas dėmes medicinos mokslo žemėlapyje.

Antradieniais 20.20 val. ištikimus žiūrovus prie ekranų vėl kvies „Mentai”. Naujausias, Lietuvoje dar nematytas labai populiaraus serialo sezonas vadinasi „Sudužusių žibintų gatvės”.

Trečiadienio vakarais – realybės šou „Mano vaikai – košmaras!” apie karą… namuose. Vienoje barikadų pusėje – mylimi vaikai, kitoje – neviltin puolę tėvai. Net pati didžiausia ir karščiausia meilė nepadeda iškelti paliaubų vėliavos. Kas nuties tiltą tarp dviejų krantų? Kai atmosfera įkaista iki šimto laipsnių, gimdytojai kelioms dienoms užveria namų duris, o maištaujančias atžalas palieka profesionalios psichologės globai. Kokie bus intensyvaus auklėjimo rezultatai?

Kvapą gniaužiančios laidos

Trečiadieniais ir ketvirtadieniais iškart po „Žinių” – naujos BTV žiūrovų pamėgto romantinio serialo „Už viską tau dėkoju” serijos.

Ketvirtadieniai – adrenalino mėgėjų diena, jų laukia ekstremalių išbandymų šou „Baimės faktorius”. Šuoliai nuo dangoraižio stogo, vaikščiojimas lynu virš bedugnės, kirminų valgymas – ar gali būti kas beprotiškesnio?

Dar viena sezono naujiena – penktadieniais 21.15 val. rodoma rusų humoro laida „Bla-bla šou” su daugeliui gerai pažįstamų jaunų „Linksmųjų išradingųjų klubo” veikėjų – garantuota pikantiško humoro ir muzikos porcija.

Kiekvieną savaitę Baltijos televizija savo žiūrovams pateiks po 7 filmus, tinkančius kuo įvairiausiam skoniui.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.