Rugsėjis keliuose prasidėjo tragiškai

Lietuvoje per tris savaitgalio dienas – penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį – eismo įvykiuose žuvo 10 žmonių. Dar 63 žmonės buvo sužeisti, iš jų 16 nepilnamečių.

Avarijas sukėlė 8 neblaivūs vairuotojai. Jose buvo sužeisti 17 žmonių.

Pirminiais policijos duomenimis, rugsėjo 1-ąją, šeštadienį, kuris buvo paskelbtas diena be alkoholio, prie 4 neblaivūs vairuotojai pateko į avarijas. Jose buvo sužeista 10 žmonių.

Daugiausia aukų buvo penktadienį – tądien žuvo 4 žmonės. Dvi skaudžios nelaimės įvyko Trakų rajone – automobilis patrenkė ir mirtinai sužalojo į važiuojamąją dalį įbėgusią moterį.

Trakų rajone, kelyje Vilnius-Prienai-Marijampolė susidūrus lengvajam ir krovininiam automobiliams. Avarijoje žuvo lengvajame automobilyje važiavę du jauni vyrai. Kartu su jais važiavusi mažametė mergaitė paguldyta į Santariškių vaikų ligonininės reanimaciją.

Šeštadienis keliuose buvo dar liūdnesnis – žuvo penki žmonės.

Kaip pranešė Policijos departamentas, šeštadienį Klaipėdoje miesto maršrutinis autobusas, pradėdamas važiuoti iš stotelės, užvažiavo ant 75-erių metų moters, kuri tą pačią dieną ligoninėje mirė.

Taip pat šeštadienį Vilniuje, Laisvės prospekte, automobilis ,”Mercedes Benz 410″, partrenkė pėsčiųjų perėja ėjusią senyvo amžiaus moterį, kuri kitą dieną ligoninėje mirė.

Tos pačios dienos vakare Ukmergės rajone, Butkūnų kaime, automobilis „Škoda Oktavia” pervažiavo ir mirtinai sužalojo ant kelio gulėjusią 52-jų metų moterį.

Šeštadienio naktį Varėnos rajone saugaus greičio nesilaikęs lengvojo automobilio vairuotojas su savo mašina įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir, nuvažiavęs nuo kelio, atsitrenkė į medį. Nelaimės metu žuvo 26 metų keleivis. Vairuotojas gydomas reanimacijoje. Į ligoninę pateko ir du keleiviai.

Jonavos rajone apvirtus automobiliui „Audi A8”, žuvo jį vairavęs 37 metų vyras.

Sekmadienį po vidurnakčio Kėdainių rajone, kelyje Panevėžys-Aristava-Sitkūnai, vilkikas „Scania”, vairuojamas Latvijos piliečio, partrenkė ir mirtinai sužalojo keliu ėjusį nenustatytos tapatybės apie 20-25 metų amžiaus vyrą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.