Penktadienį – LNK projekto „Šok su žvaigžde!” startas

Jau penktadienį, 19.10 val. LNK eteryje ryškiausiomis spalvomis, iškilminga atmosfera ir karštu temperamentu sužibės naujas projektas „Šok su žvaigžde!”, kuriame susikaus dešimt ryškiausių Lietuvos garsenybių ir profesionalių šokėjų porų.

Kėdainiuose pramogų centre „Vikonda”, jau sumontuotos dekoracijos ir apšvietimas, o parketą jau bando projekto dalyviai.

„Dar nepasirodęs eteryje šis projektas sukėlė daugybę kalbų ir aistrų, tačiau dabar joms atėjo galas, nes pagaliau oficialiai patvirtinti visi šio projekto dalyviai”, – sako „Šok su žvaigžde!” vedėja Edita Daniūtė ir pristatė Lietuvos garsenybes, jų šokio partnerius bei poras treniruosiančius trenerius.

Projekte „Šok su žvaigžde!” dalyvaus: vienas turtingiausių Lietuvos žmonių Vladimiras Romanovas ir daugkartinė Lietuvos čempionė tarptautinių turnyrų nugalėtoja Sandra Kniazevičiūtė. Jie atstovaus Kauno „Sūkurio” klubui, kurio treneriai – Jūratė ir Česlovas Norvaišos.

Politikas, Kauno vicemeras Stanislovas Buškevičius šoks su jaunimo dešimties šokių vicečempione Ieva Žukauskaite, o juos treniruos klubo „Kaspinas” treneriai Daiva Dackevičienė ir Giedrius Januškevičius.

Dainininkas Alanas Chošnau šoks su Lietuvos čempionatų bronzos medalių laimėtoja, ES šalių čempionato bronzos medalio laimėtoja, tarptautinių turnyrų nugalėtoja Ieva Paurytė, specialiai dėl šio TV projekto grįžusi į Lietuvą.

Dainininkas Vaidas Baumila ir Lietuvos dešimties šokių čempionė Aleksandra Goryanova ant parketo treniruosis vadovaujami Kauno šokių klubo „Santaka” trenerių Andriaus ir Imanto Brikmanių.

TV laidų vedėjas Dainius Ožalas ir tarptautinių konkursų finalininkė Rasa Židonytė atstovaus klubą „Rumba”, o jų treneriai bus panevėžiečiai Rasa ir Darius Norušai bei Sonata Pekeliūnienė.

Vedybų planuotoja Kristina Kaikarienė ir Lietuvos klasikinių šokių čempionas Tadas Ivašauskas bei GCW pramogų centro koordinatorė Jūratė Bitinaitė ir tarptautinių turnyrų nugalėtojas Karolis Milius treniruosis pas šokių klubo „Kaspinas” trenerius.

Dar viena žavinga „Šok su žvaigžde!” pora – „Mango” grupės narė Viktorija Perminaitė ir Andrius Butkus, su legendiniu „Žuvėdros” ansambliu iškovojęs penkis Europos ir keturis Pasaulio aukso medalius. Jų treneriai – Skaistutė ir Romas Idzelevičiai ir Klaipėdos klubo „Žuvėdra”.

Grupės „69 danguje” narė Karina Krysko šoks su Estijos čempionato sidabro medalio laimėtoju, Lietuvos čempionato bronzos medalio laimėtoju , klubo „Stela” treneriu kauniečiu Sauliumi Skambinu.

„Mis Lietuva 2007” Jurgita Jurkutė ir Lietuvos dešimties šokių čempionas Alanas Gunko treniruosis klube „Dileksa” pas trenerę Olgą Gunko.

„Šok su žvaigžde!” dalyviams rūbus siuva „EM salonas”, kurio savininkė ir modeliuotoja – praeityje žymi šokėja Eglė Modzeliauskienė. Ji jau ruošia ištaigingą suknelę vedėjai Editai Daniūtei projekto atidarymui.

„Šok su žvaigžde!” teisėjaus Kristina Sliesoraitienė, aukščiausios klasės šokėja, buvusi Lietuvos dešimties bei lotynų šokių čempionė, dabar – vienos populiariausių šokių mokyklos suaugusiems „Kristinos šokių namai” vadovė ir trenerė. Antrasis teisėjas – Vytautas Duknauskas, buvęs tarptautinės klasės šokėjas bei treneris, dabar verslininkas, restoranų grupės „Sorentina” savininkas. Trečiasis teisėjas – kviestinis svečias. Pirmojoje laidoje teisėjaus dirigentas Gintaras Rinkevičius.

Teisėjai šokėjus vertins dešimties balų sistemoje, bet jų balsai sudarys tik pusę rezultato. Kita dalis atiteks LNK žiūrovams, kurie galės balsuoti už savo favoritus tiesioginio eterio metu.

„Dešimt ryškiausių Lietuvos žvaigždžių ir dešimt geriausių Lietuvos šokėjų susivienijo, kad rungtyniautų penkiolika savaičių vykstančiame maratone „Šok su žvaigžde!”. Nugalėtoju taps tik viena. Kuri? Spręs žiūrovai”, – šypsosi šokių turnyro „Šok su žvaigžde!” vedėjas Vytautas Rumšas.

Tiesioginis šokių turnyro „Šok su žvaigžde!” atidarymas – penktadienį 19.10 per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.