„Invaldos nekilnojamojo turto fondas” pardavė likusią dalį nekilnojamojo turto

Lietuvoje ir užsienio šalyse veikiančios investicijų bendrovės „Invalda” valdoma įmonė „Invaldos nekilnojamojo turto fondas” (INTF) pardavė likusius du iš šiemet planuotų realizuoti nekilnojamojo turto objektų – preliminariosios sutartys dėl komercinio nekilnojamojo turto Vilniuje J.Jasinskio g. ir Vytenio g. su Lietuvos investuotojais jau pasirašytos, sandorį tikimasi užbaigti kitų metų pradžioje.

Kitų penkių komercinių nekilnojamojo turto objektų pardavimo Airijos privačių investuotojų valdomos grupės „Via Lucrosa” įmonei sandoris, apie kurį buvo skelbta liepą, jau baigtas – praėjusį penktadienį pirkėjai pilnai atsiskaitė su pardavėju.

Apie ketinimus parduoti kai kuriuos „Invaldos” grupei priklausančius nekilnojamojo turto objektus buvo paskelbta šių metų vasarį.

Parduodant nekilnojamojo turto objektus pardavėją atstovavusios nekilnojamojo turto bendrovės „inRED” vadovas Tomas Bučas sakė, kad iš visų šiais metais suplanuotų parduoti nekilnojamojo turto objektų bus gauta apie 110 mln. litų pajamų. „Tai, kad per maždaug šešis mėnesius pavyko parduoti net septynis stambius nekilnojamojo turto objektus rodo, kad paklausa rinkoje yra”, – sakė T. Bučas.

Anot jo, Lietuvos ir užsienio investuotojus domina tiek pilnai išvystyti ir pelningą veiklą vykdantys komerciniai nekilnojamojo turto objektai, tiek ir atskiri projektai, kuriuos galima toliau plėtoti.

Planuojama, kad sandorio su Airijos investuotojais rezultatas atsispindės antrojo pusmečio „Invaldos” konsoliduotoje finansinėje atskaitomybėje, o su Lietuvos investuotojais – kitų metų pirmojo ketvirčio konsoliduotoje finansinėje atskaitomybėje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Statyba su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.