„Kelias į žvaigždes 3” prasidėjo

Žiūrovai Panevėžyje šeštadienį atsistoję plojo muzikinio realybės šou „Kelias į žvaigždes 3” (KĮŽ 3) naujosioms dalyvėms ir jas atlydėjusiems buvusiems „keliukams”.

Realybės šou atidarymo koncertas Panevėžio Bendruomenių rūmuose ir tiesioginė jo transliacija per LNK truko daugiau nei dvi valandas. Renginį stebėjo sausakimša apie 500 žmonių talpinanti salė.

Per tą laiką visos septynios keliautojos į žvaigždes prisistatė žiūrovams, kurie pirmą kartą išgirdo merginų balsus. Prisistatė ir Grūdas, pernykštis KĮŽ dalyvis, šiemet tęsiantis kelionę į žvaigždes. „Grūdas šiemet dainuos iki paskutinės stygos”, – sakė šou vedėjas Arūnas Valinskas, priminęs žiūrovams istoriją, kai vaikinui pernai teko pasitraukti iš šou dėl balso stygų uždegimo.

Grūdas šiemet pasirodė pirmasis. Su KĮŽ 1 dalyve Vilija atlikęs dainą „Viskas rokenrolas”, rokeris patogiai įsitaisė ir akylai stebėjo septynių „Kelio į žvaigždes 3” gražuolių pasirodymus. Pirmąją savaitę jis su merginomis realybės šou gyvens vienas.

O merginas, kad joms būtų drąsiau, į sceną palydėjo ankstesnių sezonų „Kelio į žvaigždes” vaikinai, jau išgarsėję ir turintys savo gerbėjų ratą.

Andrius Rimiškis, Merūnas, Radži, Baggy B, Vudis ir Mino būsimąsias žvaigždutes atsivedė tiesiai iš jų tėviškių.

Štai Laisvos šeimyna žvaigždžių vadybininką Marių Berenį – Tru ir Baggy B, atvykusius į Seredžiaus miestelį išsivežti merginos į šou, pasitiko kaip vestuvininkus. „Oi, laukiam laukiam, mes svetelių laukiam”, – užtraukė Laisvos namiškiai. Tuomet pavaišino svetelius kaimišku sūriu, dar šiuo bei tuo, ir vėl uždainavo savo dukteriai, tarytum išleisdami už jaunikio tekėti: „Neišeik, neišeik tu iš Sodžiaus, nepaliki Žilvičių vienų, be tavęs vakarai bus nuobodūs…”.

Tačiau šeštadienio vakaras tiek Laisvos, atlikusios kūrinį „Lyja lietus”, tiek kitų dalyvių tėvams, tikriausiai nebuvo nuobodus, stebint savo atžalas, sužibusias TV ekrane.

Evelinos palaikyti į Panevėžį atvyko motina, vyras ir dešimties mėnesių sūnelis Erikas, kuris, vos atpažinęs savo mamą, ją stipriai apsikabino. Vėliau vaikelis iš salės įdėmiai stebėjo Eveliną, kuri su Mino dainavo lyrinį kūrinį „Visko bus”.

Skaistės tėvai savo dukteriai dar namuose, prieš išleisdami į žvaigždėtą kelią, įteikė amuletą – žiedelį, ant kurio pavaizduotas katinas. „Tai – protingas ir švelnus gyvulėlis, kuris ten tave saugos”, – linkėjo Skaistei mama.

Gal amuletas ir saugos, tačiau pirmoji Skaistės daina vadinasi „O, mielas daktare, padėk”. Ją nuolat besišypsanti panelė nuotaikingai ir linksmai atliko kartu su populiariuoju Radži.

Tvirtu charakteriu jau spėjusią pagarsėti Gintarę į sceną turėjo atvesti Rūlė. Tačiau šis KĮŽ 1 veikėjas renginyje nepasirodė. „Man be jo vienai dar geriau. Jaučiuosi ypatinga, kai visas kažkas atlydi, o aš ateinu viena”, – nė kiek nesijaudindama scenoje kalbėjo Gintarė ir tuoj pat energingai uždainavo: „Jei gali, meilės duok!”.

A. Valinskas pusiau juokais, pusiau rimtai papasakojo, kodėl Rūlė neatvyko į renginį: „Nors rugsėjo pirmąją ir uždrausta prekiauti (alkoholiniais gėrimais – aut.), Rūlė – jau ne mokinukas, tad iš vakaro viskuo pasirūpino…”.

Juodaplaukę garbanę Aliciją dainuoti už rankos atvedė pernykštis KĮŽ 2 čempionas Merūnas. Tuo tarpu Neringa, atlydėta A. Rimiškio, padainavo, kad „Gyvenimas – jėga”. O Aušrinė, kuriai kelią į sceną parodė Vudis, žiūrovams savo kūriniu pasakojo: „Kai žiūriu pro langą…”.

Radijo stotyje „Lietus” jau nuo pirmadienio bus galima balsuoti už visas šias dalyvių dainas ir rinkti top penketuką. Taip pat radijo studijoje kasdien nuo 16 iki 17 valandos lankysis KĮŽ 3 dalyviai, kur atsakinės į gerbėjų klausimus ir bendraus su Tru.

Šeštadienio vakarą po KĮŽ 3 atidarymo septynios merginos ir Grūdas negrįžo į realybės šou patalpas. Jų laukė staigmena. Kur „keliukai” praleido sekmadienį, žiūrėkite pirmadienį 20 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.