Autobusas prispaudė pensininkę

Keturiose savaitgalį įvykusiose avarijose nukentėjo trys žmonės, tarp jų – paauglys ir pensininkė.

Šeštadienį apie 18 val. 20 min. ties Mokyklos gatvės 17 namu miesto autobuso vairuotojas nepastebėjo, kad į autobusą nespėjo įlipti pensininkė. Jis užvėrė duris ir pradėjo važiuoti. Durys suspaudė moters koją. Dėl to jai lūžo dešinės kojos blauzda – diagnozuotas atviras lūžis. Pensininkė gydoma Klaipėdos apskrities ligoninės reanimacijos skyriuje.

Dar viena skaudi avarija įvyko šeštadienio rytą Herkaus Manto ir Pušyno gatvių sankryžoje. Sunkvežimio vairuotojas nespėjo sustabdyti mašinos ir atsitrenkė į priekyje sustojusį motorolerį. Avarijoje nukentėjo motorolerio vairuotojas. Šešiolikmečiui lūžo raktikaulis.

Ties Klaipėdos gatvės 10 namu neblaivus Klaipėdos rajono gyventojas nesuvaldė automobilio „Mitsubishi” ir rėžėsi į pakelės medį. Vairuotojui lūžo kaukolė. Jis gydomas Klaipėdos universitetinėje ligoninėje.

Neįprasta avarija įvyko Herkaus Manto ir P.Lideikio gatvių sankryžoje. Kaktomuša stuktelėjo policijos automobilis, kuris važiavo su įjungtais švyturėliais ir garsiniu signalu, ir klaipėdietės vairuojamas „Mercedes”. Avarija įvyko todėl, kad moteris nepraleido pirmumo teisę turėjusio policijos automobilio. Įvykio metu žmonės nenukentėjo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.