S.Eto`o nežais mažiausiai pora mėnesių

Barcelona” klubas mažiausi du mėnesius turės verstis be puolėjo Samuelio Eto’o (Samuel Eto’o Fils), kuris iškrito iš rikiuotės dėl dešiniosios šlaunies traumos.

26-rių futbolininkas traumą patyrė trečiadienį vykusiose draugiškose rungtynėse tarp „Barcelona” ir Italijos čempionų Milano „Inter” komandų, praėjus vos porai minučių, kai žaidėjas pasirodė aikštėje po keitimo.

Tris kartus Afrikos metų žaidėjo titulą iškovojęs kamerūnietis praleido didžiąją praėjusio sezono dalį dėl kelio traumos, patirtos Čempionų lygos rungtynėse 2006 metų rugsėjį.

IŠ pradžių gydytojai apskaičiavo, jog dėl šios traumos futbolininkas praleis du ar tris mėnesius, tačiau prireikus operacijos S.Eto reikėjo apie penkių mėnesių reabilitacijos iki sugrįžimo į aikštę.

Tiesa, šį kartą didesnių problemų katalonams tai sukelti neturėtų, kadangi komandą prieš pat sezoną papildė Prancūzų rinktinės žvaigždė Thierry Henry, dėl vietos pagrindinėje komandoje atkakliai kovoja jaunieji Giovani dos Santosas ir Bojan Krkičius, taip pat ekipos treneris Frankas Rijkaardas puolimo dispozicijoje turi ir Lionelį Messi, Ronaldinho bei Eidurą Gudjohnseną.

Sekmadienį „Barcelona” pirmosiose rungtynėse šį sezoną „Nou Camp” stadione priims „Athletic Bilbao”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.