MTV Europos muzikos apdovanojimų Miunchene šeimininkas – Snoop Dogg

Šiandien „MTV Networks International” paskelbė intriguojančio ir jaudinančio „MTV Europos Muzikos Apdovanojimų 2007” (EMA 2007) renginio, kuris vyks Miunchene (Vokietija), lapkričio 1 dieną, detales. Pristatytas ir šiais metais didžiausią Europos muzikinį renginį vesiantis, galantiškasis hiphoperis Snoop Dogg bei atlikėjai Mika ir Foo Fighters. Be to, pirmą kartą renginio istorijoje būtent MTV žiūrovai galės balsuoti už patikusius atlikėjus naujų kategorijų nominacijose.

Tame pačiame renginyje ir pernai metais, kaip atlikėjas, pasirodęs Snoop Dogg, šiemet jau žengia į renginio vedančiojo poziciją. Pasaulinio pripažinimo sulaukusi žvaigždė, kuri pardavė daugiau nei 17 milijonų albumų Jungtinėse Amerikos Valstijose ir 25 milijonus pasaulyje, lapkričio 1-ąją vadovaus MTV auditorijos paradui vienos iš labiausiai muzikai atsidavusios nakties metu.

„Munich get ready cuz tha Bigg Boss Dogg is takin’ over your city and hosting this years EMAs. Presenters in the past have been great, but this year I’m takin’ it to a whole new level. I’ve called up the homeys from east to west and I guarantee it’s gonna be off tha chain, ya dig.” – hiphoperio slengu MTV sakė Snoop Dogg.

Siekiant aukščiausio prašmatnumo, EMA 2007 renginyje, Miunchene pasirodys naujausia muzikos žvaigždė Mika, kuris išgarsėjo su savo daina „Grace Kelly” ir pelnė žaibišką pasaulio pripažinimą. Pirmą kartą pasirodysiantis „Europos Muzikos Apdovanojimų” scenoje Mika žadėjo priversti renginio svečius šėlti pagal naujausią savo singlą „Big girl (You Are Beautiful)”.

„Nekantriai laukiu pasirodymo Miunchene. Tai bus mano absoliutus debiutas – tiek „EMA 2007″, tiek šiame mieste”, – MTV sakė atlikėjas Mika.

Be Mikos, MTV „EMA 2007” scenoje pasirodys ne pirmą kartą EMA istorijoje grosianti roko legenda Foo Fighters. Savo karjeroje rokeriai gali didžiuotis tokiais hitais kaip „Best of You”, „Times Like These” ir „All My Life”. Foo Fighter’iai garantuoja, kad renginio metu, kuris vyks OlympiaHalle patalpose, drebės ne tik pastato sienos, bet ir pamatai.

„Mes sužavėti tuo, kad vėl turėsime galimybę groti MTV EMA renginyje. Mes visada patikdavome Europos minioms, neabejoju, kad ir Miunchene išimčių nebus” – sakė Dave Grohl iš Foo Fighters.

Šiemet MTV EMA organizatoriai keičia apdovanojimų ceremonijos profilį ir pirmą kartą istorijoje žiūrovams suteikia teisę balsuoti už jiems patikusius atlikėjus. Tai įgyvendinti padės tiesioginis balsavimas internetu ir mobiliuoju ryšiu, apie kuriuos visuomenė bus informuota artimiausiu metu.

Šiemet Baltijos Šalių atlikėjai patekti į MTV EMA apdovanojimų ceremoniją turi dvi galimybes: pirmoji – su Geriausia Baltijos Šalies atlikėjo/grupės kategorija, o antroji – jei MTV žiūrovai išrinktų Baltijos grupę ar atlikėją į Naujų Europos Garsų kategoriją.

„Naujojo Europos Garso” balsavimas prasideda šiandien. Balsuoti galima čia: www.mtvema.com arba www.sonyericsson.com/mtvema.

„Labai džiaugiamės, kad šiemet MTV EMA vyks Miunchene, o dar labiau, kad apdovanojimų šeimininkas yra unikalusis Snoop Dogg, kuris, neabejoju, garantuos kiekvienam svečiui pramogą nuo renginio pradžios iki pabaigos. Pirmą kartą MTV EMA istorijoje, patys MTV žiūrovai kontroliuos apdovanojimų nominacijas ir nugalėtojus. Debiutuosime su „Naujųjų Europos Garsų” nominacija, kuri visai Europai ir pasauliui beprecedentiniu būdu pristatys naujus atlikėjus ir naują muziką. Tai bus mūsų geriausias renginys!” – sakė Richard Godfrey, išskirtinis MTV EMA apdovanojimų prodiuseris.

Pagrindinės apdovanojimų kategorijos:

Metų albumas*

Metų koncertas*

Metų daina*

Geriausias muzikantas internete*

Metų grupė*

Metų atlikėjas*

Metų R’n’b ar Hip Hopas*

Metų rokeris*

Nauji Europos garsai*

Geriausias Baltijos šalių atlikėjas/grupė*

Free your mind apdovanojimas

Metų vaizdo klipų žvaigždė

Atlikėjų meilė

* Kategorijos išrinktos europiečių. Free your mind apdovanojimas ir Metų vaizdo klipo žvaigždė išrenkama MTV.

Balsuoti galima MTV EMA interneto svetainėje www.mtvema.com. Prisiregistravusiųjų balsai ir nulems nominantus kiekvienoje kategorijoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.