Vilčių turi abu futbolo klubai

Marijampolės „Sūduvos” ir Panevėžio „Ekrano” futbolo klubai šiandien kovodami su norvegais sieks iškopti į UEFA taurės turnyro pagrindinį varžybų etapą.

Antrojo atrankos etapo atsakomąsias rungtynes „Sūduva” Marijampolėje 17 val. žais su Norvegijos čempionato lyderiu Bergeno „Brann”, kuriam prieš dvi savaites pirmą mačą pralaimėjo 1:2. „Ekranas” Osle kovos su nacionalinėse pirmenybėse devintąją vietą užimančia „Valerenga”. Rungtynės Panevėžyje baigėsi 1:1.

„Sūduvos” strategas Algimantas Gabrys pabrėžė, kad futbolininkai taip veržiasi į kovą, kad per treniruotes juos net reikia pristabdyti. Marijampolės klubui dar negalės atstovauti trejoms rungtynėms diskvalifikuotas saugas iš Brazilijos Willeris Oliverira.

„Sieksime įmušti greitą įvartį, bet negalima be atodairos pulti į priekį, nes pajėgūs varžovai už tai gali skaudžiai nubausti”, – teigė A.Gabrys. Revanšas rezultatu 1:0 marijampoliečiams leistų žengti toliau, nes jiems pranašumą suteiktų varžovų aikštėje įmuštas įvartis.

„Ekrano” žaidimui vadovaujantis Darius Butkus po lygiųjų namie su „Valerenga” teigė, kad dar ne viskas prarasta. Po menisko operacijos visa jėga jau treniruojasi „Ekrano” kapitonas ir lyderis Mantas Savėnas, bet neaišku, ar jis šiandien rungtyniaus nuo rungtynių pradžios. Kitas „Ekrano” saugas Andrius Šidlauskas po traumos dar nepasveiko.

Lietuvos komandų varžovams savaitgalį Norvegijos pirmenybių turas buvo nesėkmingas. „Brann” Kristiansande mačą su „Start” baigė 1:1, o „Valerenga” Trondheime 0:2 nusileido „Rosenborg” futbolininkams.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.