Per didįjį krepšinį sirgalius vienys tiesioginė „TV pagalba”

Jau rugsėjo 3 dieną, pirmadienį prasideda visų krepšinio gerbėjų ir TV3 žiūrovų ilgai lauktas Europos vyrų krepšinio čempionatas, kuriame didžiąją kovą pradės naujoji Lietuvos rinktinė. Pirmasis jos susitikimas bus su Turkijos krepšininkais 21.30 val. Šią, kaip ir kitas lietuvių kovas čempionate, TV3 televizija transliuos tiesiogiai. Ir tai dar ne viskas – tuos krepšinio aistruolius, kurie neišskubėjo į Ispaniją patys stebėti įspūdingų krepšinio rungtynių, vienytis ir drauge palaikyti mūsų rinktinę, kviečia jau penkerius metus aktualiausių įvykių sūkuryje dirbanti „TV pagalba”. Pirmąsias čempionato dienas, kuomet mūsų rinktinė kovos grupės varžybose, laidos vedėja Aušra Kilkuvienė ir gelbėtojas Gediminas Jaunius sveikinsis su žiūrovais tiesiai iš sostinės laisvalaikio centro GCW „Grand Pub’e” įsikūrusio krepšinio aistruolių klubo. Interaktyvioji „TV pagalba” su įdomiausiais reportažais, karščiausiais pranešimais tiesiai iš gerbėjų lūpų kasdien įsiterps tarp dvejų TV3 televizijos rodomų rungtynių ir bus transliuojama apie 21.00 val.
„Beprotiškai mėgstu krepšinį, o stebėti jį bendraminčių kompanijoje, kartu sirgti, lieti emocijas yra dvigubai smagiau! Drauge ir pergalių skonis būna saldesnis, ir pralaimėjimai ne tokie skaudūs”, – vienytis kviečia „TV pagalbos” vedėja Aušra Kilkuvienė.
„Mūsų laida beprotiškai užsikrėtusi krepšinio virusu, tad neriame į pačią įvykių karštinę. Gelbėtojai skubės padėti ne tik kasdienes problemas spendžiantiems žiūrovams, bet ir pasidomės, kokie rūpesčiai kamuoja krepšinio pasaulio atstovus. Patikėkite, jų tikrai daug! Bus ne tik reportažai. Bus daug tiesioginių sveikinimų, linkėjimų ir daug tikros „aistruoliškos” nuotaikos”, – TV3 žiūrovams žada G. Jaunius.

Tiesioginė „TV pagalba” tiesiai iš krepšinio gerbėjų klubo – nuo rugsėjo 3 dienos, 21.00 val. tiesiogiai per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.