Šiandien – „Sauliaus ir Jurgos ” premjera!

Vėlūs trečiadienių vakarai per LNK nuo šiol – itin juokingi ir seksualūs, nes „Playboy” ir „Penthouse” žvaigždė Jurgita Tvarijonaitė debiutuoja naujame lietuviškame humoro seriale „Saulius ir Jurga”. Jos partneris – talentingasis Kauno dramos teatro aktorius Saulius Stancikas.

Pirmosiose serijose – Jurgos ir Sauliaus santykių išbandymai drabužių salone, restorane, maisto prekių parduotuvėje ir – galiausiai – ant galinės automobilio sėdynės.

Galbūt ne visi vyrai kiaulės, bet kad nėra kuo rengtis, tai faktas. Apsipirkimas prekybos centre serialo herojei Jurgai – neapsakomas malonumas. Čia ji jaučiasi tarytum žuvis vandenyje, tačiau jos gyvenimo draugui Sauliui – tikra katastrofa. Anot Sauliaus, tikras vyras nesikvėpina, nešioja kelnaites su išsitampiusia guma, o moterys gražios tik tada, kuomet dėvi trupą sijoną ir aukštakulnius batelius, o geriausia, kai išvis nieko nedėvi.

Smagios nuotaikos dozė laukia serialo žiūrovų stebint herojus restorane, kuriame Saulius sutinka buvusią draugę. O scenos miegamajame apipintos lengva erotika, kuria spinduliuoja pagrindinio vaidmens atlikėja Jurgita Tvarijonaitė.

Antrojoje, kito trečiadienio serijoje, smagioji porelė išsiruoš į maisto prekių parduotuvę. Tai turėtų būti nekaltas apsipirkimas visai savaitei, tačiau ir čia paaiškėja, jog viskas ką mėgsta Saulius, siaubingai kaloringa ir nesveika. Anot Jurgos, nuo kiniškų ryžių gali paralyžuoti, o tunas sugautas nesilaikant „Green peace” reikalavimų, nuo pieno produktų daugėja gleivių, o traškučiai – tiesiog tobula savižudybės priemonė.

Jurgos ir Sauliaus namuose aplanko jų draugai Rasa (aktorė Ieva Zelionkaitė) ir Giedrius (aktorius Jurgis Damaševičius). Iš pažiūros lengvučiai pokalbiai apie buvusias meiles ir nemažas išgerto vyno kiekis išprovokuoja audringas pavydo scenas ir visą virtinę komiškų situacijų. Linksmų nuotykių herojai patirs vairuodami automobilį. Kuo baigsis jų bandymas pasimylėti mašinoje? Sekite „Saulius ir Jurgos” serijas.

Pliūpsnis gerų emocijų su „Sauliumi ir Jurga” – trečiadieniais 22:30 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.