Apokaliptinėje Gėrio ir Blogio dvikovoje pasaulio likimas – 11-mečio rankose

Willas Stantonas (aktorius Alexanderis Ludwigas) visais atžvilgiais buvo normalus berniukas – bent jau iki 11-ojo savo gimtadienio. Būtent šią dieną jis sužino, kad yra ypatingas. Jis yra vienas iš „Senųjų” – nemirtingų ir be galo išmintingų būtybių, kurių užduotis – ginti bejėgę ir silpną žmoniją nuo taip pat nemirtingo Blogio.
Negana to, berniukas yra paskutinis visoje „Senųjų” rasėje, apdovanotas galia suaktyvinti visų savo gentainių galias ir pakelti juos į žūtbūtinę, lemiamą kovą. „Senieji” savyje slepia didžiules fizines, protines ir magijos galias, kurias ir pažadina 11-asis Willo gimtadienis.
Tą pačią dieną suaktyvėja ir Blogis. Abi stovyklos pakyla į kovą, kurio įkaitu ir pagrindiniu prizu esame visi mes – visa žmonija…

Fantastinė nuotykių drama „Blogio imperija”

(Dark Is Rising)

Rež. Davidas L. Cunninghamas („Paskutinis karas”, „Anapus rojaus”)
Vaidina: Christopheris Ecclestonas („Dingti per 60 sekundžių”, „Kiti”, „28 dienos po…”, „Aš esu Dina”, „Kūnas ir kraujas”), Ianas McShane’as („Karštos sėdynės”, „Šrekas Trečiasis”, „Devyni gyvenimai”, „Bolivudo karalienė”, TV serialas „Majamio policija”), Wendy Crewson („Praeities šešėliai”, „Niagaros motelis”, „Pianisto duktė”, „Šeštoji diena”, TV serialas „24”), Gregory’is Smithas („Vaikai Amerikoje”, „Patriotas”, „Meilės knyga”, „Mažieji kareiviai”, „Kripendorfo gentis”, „Andre”), Jonathanas Jacksonas („Nemiga”, „Jojant ant kulkos”, „Purvini šokiai: Havanos naktys”, „Ant ašmenų”), Amelia Warner („Devyni gyvenimai”, „Kaukolės”, „Mensfyldo parkas”)

Trukmė: N/A

Oficiali svetainė: N/A

Premjera Lietuvoje: 12.10.2007

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.