Su liga kovojančiam maestro bičiuliai tiesa pagalbos ranką

Klastingos ligos priremtam garsiam Lietuvos dainininkui Vytautui Kernagiui siekiantys padėti jo bičiuliai ragina visuomenę nelikti abejinga.

Nuo vakar į vieną iš Lietuvos nevyriausybinių organizacijų informacijos ir paramos centro (NISC) sąskaitų galima pervesti pinigų, reikalingų tolesniam maestro gydymui.

„Maestro Vytautas Kernagis susirgo vėžiu ir tolesniam jo gydymui reikalinga visų mūsų pagalba <...>. Prašome persiųsti laišką visiems, kas galėtų padėti,- rašoma elektroniniame laiške, pasiekusiame ir mūsų redakciją. – Pinigus prašome pervesti į specialią NISC sąskaitą Nr. LT667044060001096368, Vytautui Kernagiui

Informaciją apie pervestas lėšas bus galima pažiūrėti tinklapyje www.nisc.lt”.

Elektroniniame laiške taip pat prašoma nebesiųsti maestro obuolių, bananų, mandarinų ir atvirukų su Trakų pilimi.

Nors laiške taip pat parašyta, kad kilus klausimams ar abejonėms, galima susisiekti su Linu Ryškumi, su „Vakarų ekspresu” jis nepanoro bendrauti.

Nei apie V. Kernagio ligą, nei apie konkrečią sumą, reikalingą dainininkui gydyti, artimas maestro draugas L. Ryškus nekalbėjo: „Nenorim jokių spekuliacijų dėl Kernagio ligos. Niekas tokių detalių neįvardija. Nenoriu kalbėti ir apie pinigus. Kas kiek gali, tas tegul tiek ir padeda.”

Pagalbos akciją inicijavęs L. Ryškus perspėjo, jog atsakymų į šiuos klausimus galime neieškoti ir skambindami tiesiogiai pačiam V. Kernagiui. Iš tiesų – maestro telefonu neatsiliepė.

Žinia 56 metų dainininkui šią vasarą buvo atlikta skrandžio operacija, jis antrą mėnesį nesirodo viešumoje. Maestro sveikata po operacijos pagerėjo tik trumpam, nes netrukus negalavimai apėmė ir kitus organus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Medicina su žyma , .

1 atsiliepimas į "Su liga kovojančiam maestro bičiuliai tiesa pagalbos ranką"

  1. jonas

    laidojate gyva zmogu hunamiskai?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.