Per LNK – riešutais iškovotas serialas „Džerikas”

23 tonos žemės riešutų. Taip originaliai buvo užbombarduota kanalo CBS būstinė Niujorke, kai nutraukė serialą „Džerikas” („Jericho”). Serialo fanai negalėjo atleisti serialo kūrėjams, kai šie nusprendė nebetęsti „Džeriko” ir nebefilmuoti antrojo serialo sezono. To dar nebuvo – milžiniški riešutų kiekiai buvo siunčiami į pagrindinę kompanijos kontorą kaip protesto ženklas. Riešutai buvo pasirinkti apeliuojant į pirmojo sezono pabaigos seriją.

Pagrindinis serialo veikėjas į prašymą, kad visas Džeriko miestas pasiduotų, atsako „Nuts!” (tai reikštų „Eikit velniop!”, bet angliškai „Nuts” dar reiškia ir riešutai). Atsakymas „Nuts!” į reikalavimą pasiduoti yra legendinis – II pasaulinio karo metais vienas JAV generolas taip atsakė vokiečiams viename iš kruviniausių karo mūšių 1944-aisiais.

„Džeriko” fanai taip pat nutarė nepasiduoti. CBS neišlaikė fanų spaudimo ir paskelbė susuksianti dar septynias serialo „Džeriko” serijas, o jei jos bus sėkmingos, serialą tęs ir toliau. „Sulaukėme beprecedentinio spaudimo dėl „Džeriko”. Fanų balsai buvo išgirsti. Protestas buvo labai kūrybiškas. „Džeriko” turėtų atsirasti eteryje kitais metais”, – tokį viešą laišką serialo gerbėjams šią liepą išplatino CBS prezidentė Nina Tassler. „P.S, – savo laiške prašė CBS prezidentė, – nustokite mums siųsti riešutus”.

Tai antras televizijų istorijoje žinomas įvykius, kai žiūrovų pageidavimu serialas grąžinamas atgal į eterį. 1983-iaiais žiūrovų prašymu CBS nusprendė tęsti serialą „Cagney ir Lacey”, kompanija susuko dar penkis sezonus ir net pelnė „Emmy” apdovanojimą už geriausią draminį serialą.

Šį sezoną, antradieniais, LNK pradeda rodyti pirmąjį apokaliptinio serialo „Džerikas” sezoną. Tai – mistinė drama apie Džeriką, mažą Kanzaso valstijos miestelį, kurį sukrečia branduolinis sprogimas. Branduolinio sprogimo grybas į Džeriką atneša visišką chaosą ir atskiria jo gyventojus nuo likusio pasaulio, priverčia klaidžioti, tarsi jie būtų vieninteliai likę gyvi amerikiečiai. Nežinomybės baimė Džeriko mieste sėja sumaištį. Miestas ima garmėti į prarają, nes siaubas, pyktis ir sumaištis vieną po kito kerta miestelio žmones.

Serialas, kuris pasakoja, kaip po didelio sukrėtimo bando atsitiesti mažo miestelio gyventojai, savo paslaptims, siužeto vingiais ir nerimastinga atmosfera užsienio spaudos yra lyginamas su žinomu serialu „Dingę” („Lost”).

Pagrindinį vaidmenį „Džerike” atlieka gražuolis aktorius Skeetas Ulrichas.

Apokaliptinis serialas „Džerikas” – antradieniais 23.30 val. per LNK

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

1 atsiliepimas į "Per LNK – riešutais iškovotas serialas „Džerikas”"

  1. minemi

    Žiopliai. Srialą rodys 23.45… 👿

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.