Po smūgio į medį – nežinomos merginos mirtis

Savaitgalį Šilutės rajone karas keliuose pareikalavo dar vienos aukos. Ja tapo nenustatytos tapatybės mergina, žuvusi mašinai kelio posūkyje atsitrenkus į medį.

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį, apie vidurnaktį, Šilutės rajono Inkaklių gyvenvietėje, kelyje Saugos-Švėkšna, automobilį „Opel Omega” vairavęs 22 metų šilutiškis posūkyje nesuvaldė mašinos ir rėžėsi į medį. Greitis buvęs nemažas, nes medis sulindo iki pat automobilio prietaisų skydelio.

Nors suveikė saugos pagalvės, šalia vairuotojo sėdėjusi mergina, kurios tapatybė iki pat vakar popietės dar nebuvo žinoma, patyrė labai sunkius sužalojimus ir vežama į ligoninę mirė.

Ir ją, ir vairuotoją, tiesiog prispaustą prie prietaisų skydelio, ištraukė gelbėtojai. Dar viena pora – 18-metė mergina ir 23 vaikinas, abu iš Šilutės, buvo iškritę iš automobilio.

Visi mašinos keleiviai ir vairuotojas išgabenti į Šilutės ligoninės Reanimacijos skyrių. Minėta 18-metė po operacijos reanimobiliu pervežta į uostamiesčio ligoninę.

Po avarijos opelyje jautėsi alkoholio tvaikas, rasti degtinės ir alaus buteliai. Ar vairuotojas buvo blaivus paaiškės atlikus kraujo tyrimą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.