Nuo rugsėjo 3 d. – naujas „Balticum televizijos” sezonas „Tarp savų smagiau!”

„Esame regioninė televizija ir pirmiausiai žiūrovams stengiamės pateikti savo krašto naujienas ir aktualijas. Tuo pačiu visada judame pirmyn – įgyvendiname naujas idėjas ir kiekvieną sezoną savo žiūrovams pateikiame smagių naujienų”, – sako televizijos programų įsigijimo ir savireklamos vadovas Vaidotas Rimkus. – 4 naujos autorinės laidos, intriguojantis italų serialas ir didelė dozė gero kino. Naujam sezonui esame puikiai pasiruošę”.

4 naujos laidos

Žurnalistas Vaclovas Gedvilas pristato ilgai brandintą projektą „Vakarų sportas” (antradieniais 20.30 val.) „Savaitės sporto įvykių apžvalginė laida parodys ne tik karščiausius reportažus iš sporto aikštelių, bet ir analizuos sporto šakų būklę Vakarų Lietuvoje, kalbins garsiausius sporto visuomenės atstovus”, – naujos laidos turinį apibūdina V.Gedvilas.

Į „Balticum televizijos” eterį su nauju projektu „Būstas+aplinka” sugrįžta Arūnas Liubinavičius (ketvirtadieniais 20.30 val.). „Kiekvieno būstas gali būti jaukus, mielas ir išties patogus. Mūsų laida padės įsiklausyti į profesionalų patarimus ir pateiks originalius kūrybinius sprendimus”, – laidos koncepciją pristato A.Liubinavičius.

Kiekvieną penktadienio vakarą 20.30 val. per „Balticum TV” jus pasieks naujas televizijos žurnalas „Aš – moteris” su Giedre Vaičekauskiene. Iš jo sužinosite apie žinomų Vakarų Lietuvos moterų planus, girdėsite jų diskusijas, dalyvausite jų pramogose ir šventėse. „Laida nebus feministinė, į pokalbius įsitraukti bus kviečiami ir vyrai. Mes būtinai paklausime jų nuomonės, kai plepėsime, pavyzdžiui, tokiomis temomis, „Ar moteris, kuri mėgsta puoštis – yra kvaila?”, „Ar moteris už vairo – nelaimė?”, „Rūkyti moteriai – netinka”, „Gimdyti reikia tik jaunoms” ir pan. Gyvenime daug stereotipų, mitų, – mes pabandysime juos pakedenti.”, – sako naujos laidos autorė G.Vaičekauskienė.

Svarbiausius uostamiesčio įvykius apžvelgs nauja laida „Klaipėdos savaitė” (sekmadieniais 20.15 val.). „Aiškinsimės miesto problemų priežastis, vertinsime valdininkų bei politikų sprendimus, džiaugsimės gražiais klaipėdiečių darbais ir pasiekimais”, – sako laidos redaktorė ir vedėja Silvija Mockuvienė.

Be šių naujų projektų, „Balticum televizijos” eteryje toliau bus rodomos populiarios ir žiūrovų pamėgtos laidos: ekstremalusis „Reidas” su Gintaru Vaičekausku (pirmadieniais 20.30 val.), Jono Mačiulio „Krepšinio pasaulyje” (sekmadieniais 18.00 val.).

„Balticum televizijos” eteryje debiutuoja buvusi „TV pagalbos” vedėja Irena Kyguolytė. Jos vedamą laidą „Ieškokime geriausio!” žiūrovai galės išvysti kiekvieną šeštadienį 20.45 val.

Naująjį sezona nebus pamiršti ir automobilių mėgėjai: jie toliau matys populiariąją „Penktą pavarą” (trečiadieniais 20.30 val.) ir pasaulinę šlovę pelniusį „Monstrų garažą” (sekmadieniais 18.45 val.)

Populiariausios Vakarų krašte „Balticum televizijos žinios” stengsis neužleisti lyderio pozicijos ir naująjį sezoną. Karščiausios regiono naujienos žiūrovus pasieks kiekvieną darbo dieną 20.00 val.

Naujas italų serialas „Meilės paslaptys”

Viena ryškiausių šio sezono naujienų – kriminalinis italų serialas „Meilės paslaptys” (šeštadieniais 19.45 val.). Šis serialas sulaukė didžiulio žiūrovų susidomėjimo ne tik Italijoje, bet ir visoje Europoje: 2004 metais buvo sukurtos pirmosios 12 serialo serijų, tačiau įvertinus serialo pasisekimą, 2005 metais buvo pristatytos 8 naujos serialo dalys. Serialą „Meilės paslaptys” pristato žinomiausia italų televizija RAI.

Televizijos žiūrovai ir toliau galės stebėti klasikinio detektyvinio serialo „Žmogžudysčių skyrius: gyvenimas gatvėse” nagrinėjamas bylas. (šeštadieniais 18.45 val.)

Kino misija tęsiasi

„Balticum TV” nuo seno garsėja kaip televizija, rodanti daug gero kino. Kino filmai užpildo didžiąją tinklelio dalį. Filmus kruopščiai atrenkame ir šią savo misiją sąžiningai vykdome kiekvieną sezoną”, – sako televizijos programų įsigijimo ir savireklamos vadovas Vaidotas Rimkus.

Šį sezoną regioninė „Balticum televizija” parodys ne tik naujausius ir populiariausius Holivudo filmus, bet ir daug nekomercinio kino, kuriam skirta pirmadieninė „Kino akademijos” rubrika (pirmadieniais 21.00 val.).

Viena pirmųjų sezono premjerų – skandalingasis trileris „Hanibalas: pradžia”, kuriame vieną iš vaidmenų sukūrė garsiausia lietuvių aktorė Ingeborga Dapkūnaitė. Taip pat netrukus žiūrovai išvys jausmingą Somerseto Moemo romano „Dažytas vualis” ekranizaciją su Edward Norton ir Naomi Watts. Tarp įspūdingiausių naujojo sezono premjerų – Robert De Niro režisuotas dramatiškas trileris „Patikimas piemuo”, kuriame pagrindinius vaidmenis atliko Angelina Jolie ir Matt Damon; garsioji režisieriaus Nick Cassavetes kriminalinė drama „Alfa gauja” su Bruce Willis ir Justine Timberlake; nenuspėjamas trileris „Ponas Bruksas”, kuriame sužibėjo netikėtas Kevin Costner ir Demi Moore duetas; puikiai kino kritikų įvertinta režisieriaus Lasse Hallstrom komiška drama „Apgaulė” su Richard Gere ir Alfred Molina; efektingai nufilmuotas istorinis epas „Tristanas ir Izolda” su naująja Holivudo žvaigžde James Franco; kvapą gniaužiantys veiksmo filmai „Bėk neatsisukdamas” ir „Bebaimis” su Paul Walker ir Jet Li.

Siaubo žanro gerbėjams – kultiniai filmai „Tylioji kalva”, „Pulsas”, „Nakvynės namai 2”, „Baubas”, „2001 maniakas”. Mėgstantiems komedijas – „Klerkai 2”, „Dabita” su Ben Affleck, „Nevykėlių mokykla” su Billy Bob Thornton, „Mergina vaikino kelnėse”, „Prilaikyk liežuvį” su Rowan Atkinson.

Pirmadieniais 21.00 val. „Kino akademijoje” pamatysite: „Pasikėsinimą į Ričardą Niksoną” su Sean Penn, „Išbandymą” su Anthony Hopkins ir Gwyneth Paltrow, nepriklausomo kino šedevrą „Plyta”, George Clooney režisuotą istorinę dramą „Labankt ir sėkmės”, japonų kino sensaciją „Prieblandos samurajus”, šokiruojančią dramą „Pragaras” pagal legendinio Krzysztof Kieslowski scenarijų.

Tai – tik nedidelė dalis filmų, kurių teises šiemet įsigijo „Balticum televizija”.

Naujas „Balticum televizijos” sezonas – jau nuo rugsėjo 3 dienos!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.