„Suicide DJ’s” gerbėjai šėlo per lietų

Paskutinį vasaros sekmadienį gausiai susirinkusius į Mokytojų namų kiemelį išjudino sparčiai populiarėjanti grupė „Suicide DJ’s”. Tai dainuojantys ir klavišiniais grojantys aktoriai Ainis Storpirštis, Vidas Bareikis, žavinga būgnininkė Živilė Kazlauskaitė ir stilingasis trombonistas Pranas Dapšauskas.

Prieš keturis mėnesius susibūrę jauni atlikėjai savo repertuare jau turi daugiau nei 19 originalių kūrinių. Tekstų ir muzikos autorius Vidas Bareikis naujoviško skambesio ieško jau laiko patikrintuose, paprastuose garsuose, o dainų tekstai gimsta tiesiog iš aplinkos ir išgyventų situacijų. Gal todėl paprasti, ironiški, dažniausiai angliški dainų tekstai yra apie iš devinto aukšto iškritusį šešką, paskutinį šūvį ar apie amžiną gyvenimą.

„Suicide DJ’s” pasivadinę jaunuoliai originaliu pavadinimu maištauja tik prieš muziką. Iš pradžių galvoję, kad groti tokio stiliaus muziką lygu savižudybei, dabar savo pasirinkimu neabejoja ir džiaugiasi augančiu pripažinimu. Ketvertukas tiesiog šėlsta ant senos ir žavi kitus teatrališkais pasirodymais, kuriuos vargu ar sutalpinsi į tradicinio meno rėmus.

Ne tik lietuviai, bet ir į Mokytojų namų kiemelį užsukę užsieniečiai nenusėdėjo vietoje ir nepabūgę smarkaus lietaus dūko šokių aikštelėje pamėgdžiodami atlikėjų judesius. Daugelis nusivylė negalėdami įsigyti grupės kompaktinės plokštelės, tačiau Vidas Bareikis patikino, kad liūdėti nėra ko. Šiuo metu „Suicide Dj’s” intensyviai pluša įrašų studijoje ir greitai žada pradžiuginti savo vis didėjantį gerbėjų būrį. Jau rugsėjį grupės daina „Final shot” pasieks Lietuvos radijo stotis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.